Фото кафе v2.0

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Није ме било неко време из разлога знаних и небитних већ, али ме је нешто заголицало да се вратим и видим како сте...
Бићу уздржан с утисцима и коментарима, но како не могу да разумем изостанак једне од најфинијих тема на овом делу форума, мислим да би било примерено да отворим једну, као омаж оној у којој смо се онда сјајно забављали...
Још има по које име које препознајем, па рачунам да ће и њима да прија да се сетно сете оног времена...

Није ме било неко време из разлога знаних и небитних већ, али ме је нешто заголицало да се вратим и видим како сте...
Бићу уздржан с утисцима и коментарима, но како не могу да разумем изостанак једне од најфинијих тема на овом делу форума, мислим да би било примерено да отворим једну, као омаж оној у којој смо се онда сјајно забављали...
Још има по које име које препознајем, па рачунам да ће и њима да прија да се сетно сете оног времена...
Sve kafane iz svih foruma su prebačene ovde
https://forum.krstarica.com/forums/opusti-se.449/

Lepo je što si ponovo ovde.
Dobrodošao.

Ne sumnjam da će 'Fotografija' biti obogaćena.

Poslednja izmena:
Svako od nas se zasiti foruma, ili bude povređen na neki način.
Pauza svakako prija.
Naravno da te se sećamo, tačnije, tvojih fotkica.
Uživaj!
Да се не враћамо на разлоге и околности око мог одласка...али засићење није било повод...
Но, слика не недостаје, тако да... очекуј...:D

Sećamo se, pozdrav, ni mene nije bilo neko vreme, pa sad malo svraćam na Fotografiju.
па ето...да свратим и ја по мало...
blank red MAGA hat.png
:whistling:

Dobro došao nazad i ovde :vatromet:Baš me je prijatno iznenadio ulazak na forum danas 🌷:klap:
Ne znam gde si otvorio temu ali valjda nije ni bitno gde je :)
Здраво и хвала.
И сáм сам изненађен, што доласком што дочеком...
не смем да тврдим да је све пријатно

Здраво и хвала.
И сáм сам изненађен, што доласком што дочеком...
не смем да тврдим да је све пријатно
Takav je i život :) Možda je to i čar ovog mesta? :think:No dobro...valjda je to i do čoveka...ne mora uvek sve da bude savršeno...nikada i nije :)
Kako god, verujem da je mnoge preplavio prijatan osećaj tvojim prisustvom :)

Back