Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam jedan predlog.

Da se tačno utvrdi i važi za sva takmičenja : koliko dugo traje prijem fotki i koliko dana se glasa.
Poslednja dva takmičenja se drastično razlikuju, na jednom glasanje 6 dana, na ovom poslednjem 3.

Bilo bi lepo da se to uskladi i da se tačno zna, a ne ovako sve s brda - s dola :D

Koje probleme ? Uvek su se za redovna takmičenja fotke slale 7 dana a glasalo se 3 dana.

Sad se za prethodnu temu koja je imala samo 9 fotki glasalo 5 + 1 dan, a za poslednju sa 16 fotki 3 dana...nema logike.

Које увек?
Ја од кад постављам ова гласања, дајем рокове оквирно, да се не преклапају с остатком, гласањем, проглашењем...
7-8-10 дана за пријем, да се не преклопи почетак новог са старим гласањем, а онда пар дана за гласање, али такод а се не преклопи са постављањем нове теме...
Све зависи од оног другог такмичења, и управо због тога, што победницима треба по дан два три, како коме, да осмисле и поставе нову тему, не може да се инсистира на конкретном трајању оног другог елемента...

Ali tek od skora imamo skoro istovremeno po 2 teme, to nije bilo ranije, pa tih problema nije ni bilo.
Samo se sačeka s jednom temom dok se ne završi prethodna, i onda ide ustaljenim redom.

Ма, није то бвш од скоро... него ти слабо учествујеш на тим такмичењима, па ти се чини да их је мало прошло...
И дабоме, кад је била једна тема, није имало разлога да се брине око преклапања... али је био и тај период чекања између два гласања, па је то било мало... досадно...
због тога је и убачена још једна гласачка тема, не би ли се тако, гласања и теме за гласање сустизале...
Да нема празног хода...

Ма, није то бвш од скоро... него ти слабо учествујеш на тим такмичењима, па ти се чини да их је мало прошло...
И дабоме, кад је била једна тема, није имало разлога да се брине око преклапања... али је био и тај период чекања између два гласања, па је то било мало... досадно...
због тога је и убачена још једна гласачка тема, не би ли се тако, гласања и теме за гласање сустизале...
Да нема празног хода...

Jeste da ja retko učestvujem Mogi, ali ja sam od početka tu sa glasovima.
Promenila sam ja ovde 3 ili 4 moda, nisam baš sigurna, bila je jedno vreme neka zbrka :D

И ја сам их пар дочекао и испратио... нису ти модерартори нека мустра...
само, отишли смо од теме...
Реци ти мени, како замишљаш хронологију?
рецимо да почнемо сад, са фебруаром, имамо два такмичења,
рво се поставља да је пријем 10 дана, па гласање пет, то значи,
први пријем траје од 1. до 10.
гласање прво од 10. до 15,
а друго, кад почиње,
кад се завршава?
са дефинисаним трајањима, напиши ми неку таксативну хронологију...
НИсам сигуран да те најбоље разумем...

Nema tu mnogo filozofije Mogi, imaš 2 teme mesečno, za slanje max 10 dana a glasanje 3-4 dana.
Kad se završi jedna ide druga. Ne mora druga odmah sledećeg dana da počne, pa bivalo je da i po 10-tak dana bude
pauza dok se ne dobije nova tema, a isto tako se nekad dešavalo da je samo jedna tema mesečno.

Кад пробаш да уклопиш то по конкретним датумима, видечеш до којих проблема се долази...
У осталом, какве везе има?

Кад пробаш да уклопиш то по конкретним датумима, видечеш до којих проблема се долази...
У осталом, какве везе има?

Nije bitno uklapati po datumima, samo da idu jedna za dragom a ne dve istovremeno.

Ima veze jer mislim da su članovi prezasićeni temama.

Кики...
Онда друга тема губи сврху...Веруј ми, о свему је поразговарано и ово је најпрактичније решење...
Лепо је што бринеш и твој предлог је узет у разматрање, али опште мишљење је да чланови и нису презасићени темама...
А ако баш хоћеш да помогнеш, учини ми и направи неки распоред по којем мислишп да треба да се смењују теме... јер мени и даље није најбоље јасно како ти замишљаш да се то уклопи тако...
на страни месечног календара или у excel-у, за пар такмичења...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back