Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to ove azijske. Ovu našu domaću sigurno ne možeš videti u februaru.
A ako ove nastave dominaciju ( a prirodnog neprijatelja nemaju) , nećemo je uskoro moći ni videti.

Nego pustimo bubamare, jel onaj tvoj Časlav još u životu i da li je kod tebe? :)

...и због тога је важно поштовати цартинске прописе о живим организмима, како флоре тако и фауне...
а Часлав...
untitled-2-1.jpg

мањкао...
:rida:
не могадосмо ништа...

...и због тога је важно поштовати цартинске прописе о живим организмима, како флоре тако и фауне...
а Часлав...
untitled-2-1.jpg

мањкао...
:rida:
не могадосмо ништа...

Tvoj lepi Časlavko, medenjačitj.....nema ga više ? :sad2: :rida: :rida: :rida:

- - - - - - - - - -

alo Moghriiiii javi seeee

soko zove orla...soko zove orlaaaaa:mrgreen:

jel mogu da zamolim, bilo ko, posto ja ne umem, da mi ovo obradi da skloni ove fleke sa slike
slikano je iz voza u pokretu mobilnim, porljav prozor, a draga mi je fotka, ali bodu mi oci ove flekice

slika0776-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
metlo sram da ti udje!

zar na komšiju tako? na recku? ccccc

umetnika da povrediš u njegovu dušu :(
pa diće ti mlados' :(
oma dasi ga povela u naj kafitj sa mjuzom( ne šabanskom, nego nekom gitarskom) na dobro pivo i pizzzu
dugovorite rabotu :mrgreen:

vodim ga u vegu na najbolju picu u gradu :jede:
a onda u paligoric na telecu corbu i cevape s kajmakom
a kafic sa zikom ne znam, ne idem tamo de nema klopa :zcepanje:

tolka kvaris mi pregovore ....mogla sam da se provucem sa sto grama bananica il tako nesto za zub a ti izvuce tesku artiljeriju

ajde neka se javi neko iz drugog grada....moze i druge drzave....da ne bankrotiram sa komsijom :zcepanje:

Пф... није мене тешко ни буреком подмитити..
мада, та телећа никад није лоша варијанта...
хехе

- - - - - - - - - -

Како сад? Ариес ми оте бурек?:eek:

Слобода... онај мали киоск у Николе Пашића, о'ма после Енергетике... има места за двоје (троје ако су мршавији) унутра, али има и опасан бурек... онда, има и она радњица у Змај Јовиној.... испод АТД-а... па прекопута Ортопедије... има негде и мапа добрих бурегџирница у граду... неки докони су цртали... ал... измастили су после папир и...

veče nina i ebotepatak!!!
zar mora uvek da bude neki klip kao zapljuv na svakoj temi :( dodje kao čista blokada komunikacije i konverzacije :(
jako teško se otvaraju teme kada ima klipova..stavi link pa neka gleda ko hoće :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back