Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Мени је ово најупечатљивија асоцијација на сумрак касног лета, повратак кући са игралишта ил вожње бицикле, кад сам, по умивању и прању руку, још опрљен сунцем и задихан, ћалетове велике слушалице убадао у касетофон или, у ретким приликама, грамофон и слушао... иако нисам ништа разумео, нити схватао...
А таква сећања, везана за музику ме сасвим лако наводе на мисао како време мења... све... и нас и то како доживљавамо... свет, људе, музику... сумрак касног лета... како су и сама сећања подложна витоперењу и забораву... али, атмосфера тренутка која се веже за тако... тон... она је увек свежа и нова, иако иста исте детаље доноси... оне који се сасвим лако забораве...све док их поново нека мелодија не призове...

- - - - - - - - - -

Moram ovo podijeliti sa vama :trlja:

Oil painting by Patrick Kramer

..................................

Dakle nije fotografija, već naslikano djelo! :ne vjerujem svojim očima:

:eek:
Баш мајсторија...

Тако, једна за другом, године пролазе, без назнаке да је за у неповрат...а тек кад се преброје чемер и смех од онда до сад, остане немо питање...готво увек у ситан сат...

Дал' је то лични осећај, или асоцијација, али, панк готово увек мирише на пиво просуто и осушено у неком подруму испред звучника, предимензионисаних за тај простор, на покислу кожу, било јакни било људског меса што се мота около...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back