Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar Dan ,

Kupio sam polovno tijelo Canon 5D Mark ii po pristojnoj cijeni i sad me interesuje ako neko moze da mi pomogne ,
aparat je dosao u paketu sa gripom s tim da grip ne moze da se skine ... tocak za skidanje vrti na prazno .
Kako mi je momak objasnio unutra je plastika i to treba da se zamjeni u servisu, da li neko zna koliko bi to kostalo ?
Drugo na senzoru ima malo prasine nebitno jel se ovako ne vidi osim kad priblizis na 100% ali ja bih dao aparat na potpuno ciscenje ,
momak mi je rekao da to kosta 50 e da mi ga skroz otvore i sve ociste? Jel ima kakve stete po aparat ako bi to uradio,
ili samo da dam da ociste senzor , ? cijene , neki savjet bi bio vrlo koristan :) ,

Unapred zahvalan ...

Нисам био а нисам ни упознат...мада могу да наслутим...
Apsolutni luksuz (vodovod, grejanje,telefon, wc na 70 metara, lift) a sve u nedodjiji i ludilo od arhitekture i ideja, na samom vrhu je wagnerova koncertna dvorana.
Ja nisam muzikalan ali bih tu nesto ludo iskomponovao...
Vredi videti...i shvatiti Wagnera malo drugacije

Poslednja izmena:
Apsolutni luksuz (vodovod, grejanje,telefon, wc na 70 metara, lift) a sve u nedodjiji i ludilo od arhitekture i ideja, na samom vrhu je wagnerova koncertna dvorana.
Ja nisam muzikalan ali bih tu nesto ludo iskomponovao...
Vredi videti...i shvatiti Wagnera malo drugacije

Wagner je bio takorec "placen" gost u Neuschwansteinskom dvorcu kod kralja Ludwiga II od Bavarske. Wagner je inace bio antisemitist ... hmm ...

...

Poslednja izmena:
Сећам....
из већине стадиума живота...
Ено, има сад дватри, мотају се којегде...
А за неки дан, ако све буде како треба, стиже мени и
2269482486.jpg

Тек да се мало хвалим...
хихи

Другари... надам се да не замерате што ме не би ових дана... неки приватни а касније и технички проблеми су, како то с њима иначе бива, неочекивано и ничим изазвани искрсли...Но, сад сам ту....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back