Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... a vidi ovoga u Sočiju :cool:

Russland_Kur.jpg

... da nisu slucajno ovo njegove papuce :mrgreen:

x09_zps1bb675ab.jpg.pagespeed.ic.2HzKQ5duPC.jpg

Poslednja izmena:
Bas malopre listam na kompu neke trac saitove i eto naletim na ovu sliku ove lepe zene.

Katie-web-feet.jpg_e_f3a7c2adba52315d6ab61b83a2cd478e.jpg

Vec bezbroj puta sam primetila i u realu, da najlepse zene imaju najodvratnije deformisane prste na nogana :eek:

Ne poznajem je. Možda je i lepa...
A ovo sa prstima je novinarsko preterivanje. :) Ti novinari su krivi za mnoge stvari..

... mozda, ali ima tu i istine - kao sto rekoh videla sam i u realu isto ... :confused:
Mnogo se trosi za lepotu lica i tela ali ne vodi se bas paznja o "zdravom" izgledu stopala - ove stopale su deformisane zahvaljujuci nosenju losih obuca. Mnogima nije vazno da li je obuca dobra - glavno je da je sik ;)

... mozda, ali ima tu i istine - kao sto rekoh videla sam i u realu isto ... :confused:
Mnogo se trosi za lepotu lica i tela ali ne vodi se bas paznja o "zdravom" izgledu stopala - ove stopale su deformisane zahvaljujuci nosenju losih obuca. Mnogima nije vazno da li je obuca dobra - glavno je da je sik ;)

Da, ali i navikli smo i na svoje prste, pa nam tudji uvek izgledaju neobično :)
Da, obuća je kriva.
Treba hodati bos, kad god se može :D

Da, ali i navikli smo i na svoje prste, pa nam tudji uvek izgledaju neobično :)
Da, obuća je kriva.
Treba hodati bos, kad god se može :D
... ici bos a i "Birkenstock" ;)

...ja se ne bi navikala - ja bi ih amputirala na njenom mestu:mrgreen: ma nee..., ali ne bih nikad nosila otvorene sandale :rumenko:

... ali da ne lupam dalje - odo :bye: Vracam se kada bude bilo ozbiljnijih tj. inteligentnijih tema :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back