Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
niko živi ne sluša te klipove samo se koči otvaranje kafane
no..niko ni da ponudi pitje ovde
ae devojče jagilice krčmarice, davaj neko pitjence
i ispričaj neku anegdotu sa Novaka ili skorijih hepeninga :ceka:

ili barem neku kultur-tračq..kafana je za tračeve-keva :zaljubljena:

ja sam bila u nekom društvu drugog jan i bilo skroz dobro

bilo priče i smeha onoliko

naj fora je da ima promiskuitetnih sveštenika u vrhu spc ( i šire..mssm ne samo M na M):pop2::pop::pop3:i kako to sve "radi" bez pardona
..samo sam radila ovako: :zeek::ljutka::bljuc::fdlan::aaa:

ja sam bila u nekom društvu drugog jan i bilo skroz dobro

bilo priče i smeha onoliko

naj fora je da ima promiskuitetnih sveštenika u vrhu spc ( i šire..mssm ne samo M na M):pop2::pop::pop3:i kako to sve "radi" bez pardona
..samo sam radila ovako: :zeek::ljutka::bljuc::fdlan::aaa:

popovi su oduvek bili švaleri
stvar je u tome da im se popadije uopšte ne bune zbog toga...lova je bitna
dok je sa'rana,svadbi i ostalih terevenki, njima fino...
što bi rekli Topalovići : smrt je najsigurniji biznis :D

xexe što bi rekao uzdržani i diskretni Moghrion

kako je kod tebe bilo termi?
jel se tuklo petardama..ovde kod nas takve detonacije
ovi kinezi nisu normalni šta sve donose da naši klinci "uživaju" u rasturanju haustora i kanti

ma kak ne, ovde se pucalo ko na ratištu, piraterija na sve strane
i to kad rokne, lepo osetiš kako de onaj silina od zvuka zapljusne kao je blizu, kao udar hirošime
sutra ujutru, po ulici kartonaža od vatrometa, petardi, i ostalih džidžabidža rasuto svuda

par puta mi doletala neka petarda za koje sam mislio da su bombe posle pucanja :D

monče, batali sekiraciju..nije vreme za tenziju nikada nikome donelo dobrog

msje libero, mislim da sam postavila neko pitanjce vezano za 3D..tamo na temilici mislim da je o god. dobima?

Šta te tačno zanima?
10278189106_d4f18b4a8a_c.jpg

kako si postigao taj 3D efekat ( centralno je čisto..čak i drvo a iza sve u bluru..vidi se granica koja kreira taj 3D efekat)

@ monilice meni liči na lepog Hana ( možda moja velika želja da se vrati ovamo) :(

10278189106_d4f18b4a8a_c.jpg

kako si postigao taj 3D efekat ( centralno je čisto..čak i drvo a iza sve u bluru..vidi se granica koja kreira taj 3D efekat)

@ monilice meni liči na lepog Hana ( možda moja velika želja da se vrati ovamo) :(

Pošto ja nemam fotoaparat koristim sve moguće načine da doteram sliku.
Sve moje slike su ručni rad snalazim se kako znam i umem pošto nemam neko stručno znanje.
Na ovoj slici je korišten HDR i blur onako rukom (mišom) polako i precizno koliko je to bilo u mojoj mogućnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back