Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecan ti rodjendan draga Tol :cmok2: - pokloncic od mene - jedan neobican cvet sa Siriusa!

IMG_0033.JPG

Tvome ocu isto najbolje zelje!:)

Srecan ti rodjendan draga Tol :cmok2: - pokloncic od mene - jedan neobican cvet sa Siriusa!

IMG_0033.JPG

Tvome ocu isto najbolje zelje!:)

Srećan rodjendan Tol :)

Ostalima pozdrav :)

Tolčica blizančica.
Srećan rođendan!

Pridruzujem se u cestitanju Rodjendana Tol-ici......

:rodjendan::fotograf::orkestar:

i Dobar dan svima :)

vi ste svi na foto moje veeeelike ljubaFi...jako vas volem jer imate umetnost u oku, a takve osobe mogu biti samo najbolji primerci čoveka :cmok2:

Ha, ha :lol:... konobar ... pa onda cu ti dati jedan predlog a to je da ispravis konacno ime ovom kaficu - vec me odavno bode u oko :tajna: "Caffe" je pogresno! Caffè je kafa; Caffè se pije u Cafe - ali moze i u Caffèhouse. Znaci pravilno je FOTO CAFE ili jednostavno, srpski FOTO KAFIC ;)

Ha, ha :lol:... konobar ... pa onda cu ti dati jedan predlog a to je da ispravis konacno ime ovom kaficu - vec me odavno bode u oko :tajna: "Caffe" je pogresno! Caffè je kafa; Caffè se pije u Cafe - ali moze i u Caffèhouse. Znaci pravilno je FOTO CAFE ili jednostavno, srpski FOTO KAFIC ;)

E pa to se javi Tabu...Možda ako budemo vredni i ispišemo ovde još 800-900 stranica, onda otvara se novi kafić :D

- - - - - - - - - -

Pozdrav mona.
Znao sam da će tebe nevestin dolazak najviše orbadovati :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back