Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0368r.jpg

izvolite :hvala:

E ...srećan dan mladosti :lol:

Ova pesma je odlično komponovana. Svidja mi se ritam i muzika i sve..
A baš juče čitam, kompozitor je dobio tekst pesme uveče i morao da do ujutru sve da napravi!!

Da prebacim pricu ovde ;)
Slazem se Emo, nekada se mora nacrtati da bi se shvatila sustina.
Neki su se dobro potrudili da shvate, da upute, da pokazu i nauce druge.Neki su i uprkos neslaganju sa pravilom postovali ga.Ovo jeste samo igra, ali svaka igra ima pravila koja bi igrac trebao da postuje.Ali se nisu svi potrudili da ispostuju pravilo.To recimo meni nije jasno.:D
Moje je misljenje da pravila treba da se postuju ako su vec takva donesena, ali i da se ruse ako se prakticno pokazu kao losa.
Na forumima gde se ljudi ipak znaju, znaju ko kakvu aparaturu koristi ne bi trebao da stoji Exif, i pored toga sto vecina tvrdi i moze i verujem da jeste glasala za fotografiju koja im se svidela cak i ako im autor nije bas simpatican i obrnuto.

Ja sam pravila prihvatila kao takva i pored toga sto mi je nelogicno jer sam htela da ucestvujem u igri...sada vidim da nisam morala.

I jos nesto,
Ni najmanje me ne zanima da li je neko poslao svoju ili tudju fotku na takm.To nije moj problem ni jednog trenutka.Glasam za foto ma cija da je.:D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back