Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:) Odličnu su stvar izabrali i prilično se uneli u to...Jako dobro.
Ima i verzija sa violinom od Davida Garrett-a, ali meni su ova dvojica bolja :)

Ja sam Gerrettov fan :) ... volim violinu (naravno i nejga isto:cool:) pa mi se mozda zato njegova verzija vise svidja - ali naravno i od Sulic & Hauser mi se isto supper dopada... ha, ha ... kakva apstraktna cela imaju :D

Ja sam Gerrettov fan :) ... volim violinu (naravno i nejga isto:cool:) pa mi se mozda zato njegova verzija vise svidja - ali naravno i od Sulic & Hauser mi se isto supper dopada... ha, ha ... kakva apstraktna cela imaju :D

Meni se ova dvojica više svidjaju jer kod Gerrett-a ima mnogo instrumenata, pa imaš nekih pesama gde se on jedva i čuje...ovde je sve jasno kod ove dvojice :)
Nekako mi zvuče iskrenije..
Mada svaka čast i jednom i drugima :D

Meni se ova dvojica više svidjaju jer kod Gerrett-a ima mnogo instrumenata, pa imaš nekih pesama gde se on jedva i čuje...ovde je sve jasno kod ove dvojice :)
Nekako mi zvuče iskrenije..
Mada svaka čast i jednom i drugima :D

Pa i pevaci zvuci isto iskrenije bez bez pratnje nekog orkestra, pa ih retko cujes bez pratnje ;) ... kada tako gledas sta je iskrenije onda je elektricna gitara :p dok je klasicna:super: i opet ima stvari gde je elektricna nezamenjiva. Za mene sve zavisi od raspolozenja kada i u koje vreme nesto cuti.:)
Ova stvar je lepa - melanholicna :)

Poslednja izmena:
Pa nema veze da lih ređe čujem sa ili bez pratnje, za iskrenost nije važno da li je često ili retko :P
Slažem se ja sa tobom, to nikako nije bio objektivan stav, već prilično subjektivan :) Kupili su me nekim detaljima :D
Evo imaš ovde dve verzije, iste pesme, poslusaj minut od svake, da čuješ i ritam na početku i osnovnu melodiju u principu je isto...kad samo slušaš možda je violina lepša, ali ova dvojica su unela daaaaleko više strasti i energije, pa je lepše gledati ih i slušati :D
Mislim ova me nekako pokreće, prva ništa posebno ... :)

Jedna stvar razlicite verzije. Sulic & Hauser su dinamicni i ko sto vec rekla, spretni akrobati na celima - sve vibrira - na pozornici i u publici. odlicni su - nema sta prebaciti.:super: Ne volim bas ni da uporedjujem ali kad vec moram ... :mrgreen:
Neki to volu vruce a neki samo podgrejano -
h0102.gif
Eto ja sam uporedila obe verzije i tvrdim da me ova Gerrett-ova jos uvek drzi kao dobra aroma i uvlaci se dublje do mozga, dok je Sulic & Hauser verzija kao veliki kamen kad glasno pljusne u vodu pa je dobro zatalasa ali kad potone onda se voda opet smiri kao da nista nije bilo. :)

Poslednja izmena:
Nisam bas sigurna koliko jeste za poredjenje, ne nedostaje im ni vestine ni znanja ni ljubavi a ni temperamenta...u tim parametrima mrtva trka rekla bih, majstori su u svakom slucaju, majstori svog zanata i alata.Mislim da izbor nije stvar ukusa no samo stvar momenta sto bi !JO rekla, i naseg nekog emotivnog stanja ko ce nam kada vise prijati.Dozivljaji za sebe i jedno i drugo.:heart:

Poslednja izmena:
Ah žene...mora vaša biti poslednja :D Čini mi se da je Nema Suflerka dobro rekla da je stvar trenutka...
Sad mi ne odgovaraju ni David ni ova dvojica...previše buke.. :D

Ali ostajem na žičanim instrumentima :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back