Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutric - kisni jutric
smilie_girl_246.gif

Nisam je još do kraja osmislila ( profesor mi je otprilike dao jednu reč kao ključni pojam i ja sva srećna odem kući kao ' u bre što mi je kul tema' i onda skapiram da nemam pojma o čemu da pišem'. Pišem rad iz Filozofske antropologije...to za sada..a kad osmislim temu tačno, napisaću vam ovde:D

Nisam je još do kraja osmislila ( profesor mi je otprilike dao jednu reč kao ključni pojam i ja sva srećna odem kući kao ' u bre što mi je kul tema' i onda skapiram da nemam pojma o čemu da pišem'. Pišem rad iz Filozofske antropologije...to za sada..a kad osmislim temu tačno, napisaću vam ovde:D

Aaa Rudolf Steiner i td ... cooool :ok:

Nemoj da se žališ, zvuči baš zanimljivo. Videćeš kad ja ako sve bude kako treba negde u julu smislim temu :roll:
Doduše nedavno sam pročitao neku knjigu "Antropologija potrošnje" :D Moglo bi i tako nešto.. :D

Aaa Rudolf Steiner i td ... cooool :ok:

E da je Steiner! Kod nas na faxu su nažalost dosta tradicionalisti..ako pobegneš od Hegela , Kanta i kompanije bar jedan čas, smatraj se srećnim:D

- - - - - - - - - -

Nemoj da se žališ, zvuči baš zanimljivo. Videćeš kad ja ako sve bude kako treba negde u julu smislim temu :roll:
Doduše nedavno sam pročitao neku knjigu "Antropologija potrošnje" :D Moglo bi i tako nešto.. :D

Zvuči super!
Ma Antropologija je generalno toliko zahvalan predmet...
Meni je prvi izbor bio savremena filozofija - uticaj egzistencijalizma na savremeni film, ali nije prošlo kod profesora :lol:

Nego evo i od mene pesma za dobro jutro...nešto malo pozitivnije, od mog omiljenog domaćeg benda. U subotu sam im bila na svirci ( ponašam se ko tinejdžer i pratim ih na svaku svirku..već me prepoznaju što mislim da govori da previše visim tamo) :lol:

E kad smo kod muzike...Ima jedna pesma koju sam čuo ima već duže vreme i nije baš u mom fazonu :D ali nešto mi je "legla." I baš je malopre čujem..
A čuo sam je prvi put još kada sam bio ubedjen da ću kupiti NIkon 3100 pa sam na youtubu gledao kakve video snimke može praviti. Tada sam odgledao ovaj video i čuo tu pesmu :D
Zanimljiv video, dodje mi da i ja snimim jedan film :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back