Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ti neko pravio probleme ili to pitas onako...?
Mislim da nisi napravio nikakav prekršaj..

Uvek se nadje neka budala koja se pita...no, otresao sam ga s k..ca
Fotkao sam svoj kraj i kačio fotke na Face, a onda se nadje dežurna budala koja misli da sve zna :)....rekao sam mu da ako ima nešto protiv, neka spremi kile eura da mi to dokaže i na sudu

Može jedno pitanjce : Da li je meni kao amateru dozvoljeno snimanje objekata bez dozvole vlasnika objekta, a snimanje je izvršeno iz dela javne površine tj. hodam ulicom i vidim zanimljivu fasadu neke kuće i fotografišem je i objavom na netu. Da li sam počinio krivično delo povrede privatnosti i da li mi je trebala dozvola za fotografisanje nečije kuće ( napominjem da je fotografisanje učinjeno na ulici tj javnoj površini ) ??

Mislim da to nije krsenje ikakvog zakona.

Može jedno pitanjce : Da li je meni kao amateru dozvoljeno snimanje objekata bez dozvole vlasnika objekta, a snimanje je izvršeno iz dela javne površine tj. hodam ulicom i vidim zanimljivu fasadu neke kuće i fotografišem je i objavom na netu. Da li sam počinio krivično delo povrede privatnosti i da li mi je trebala dozvola za fotografisanje nečije kuće ( napominjem da je fotografisanje učinjeno na ulici tj javnoj površini ) ??

Za Srbiiju ne znam. U inostranstvu definitivno jeste povreda privatnosti i mozes dobiti veliku kaznu. Ne smeju se slikati niti objekti, niti ljudi bez prethodno dobijene dozvole (osim ako se to ne uradi diskretno, ali je bolje da te ne uhvate). Izuzimam turisticke atrakcije i opste poznata javna mesta (nekada i to kada su u pitanju lica moze da bude problem... za one ulicne nepomicne kreature je negde neophodno platiti).

pa, dobro sestro brate, tečo i tetqa GDE JE NESTAO HAN?????

jel' uvredjen i iznenadjen? :ceka:

- - - - - - - - - -

el je možda na GO? Tabe štos pustio čoveka u cik sezone naše ???

Kaze da nema net:besna:,kaze ziv je umro nije:vatromet:!

Danas bi Monarh trebao da se dokopa svog kablica. :mrgreen:

attachment.php
attachment.php

jedva čekam čika monarha i njegovih djakonija
a Hanojlo nema neta...pa di ga je izgubiJo? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back