Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovo sam nekako prevideo :) Sjajno :)
Jel znaš šta ćeš kupiti ili ćeš razmišljati kad dodje vreme :)
Nadajmo se što pre. :)

E kad smo već kod para, danas ssam prvi put uplatio loto. I pogodio sam 0 brojeva :lol:

Uf, nisam sigurna sta da radim i cime da se rukovodim, mada sam citala sta fotografi pricaju na tu temu i raspitala se malo po netu.Za tu igracku bih odvojila 400eu, to je recimo neki canon600d ili nikon u tom rangu.

Uf, nisam sigurna sta da radim i cime da se rukovodim, mada sam citala sta fotografi pricaju na tu temu i raspitala se malo po netu.Za tu igracku bih odvojila 400eu, to je recimo neki canon600d ili nikon u tom rangu.

Da..to je malo problem kad kupuješ, čime se rukovoditi :)
I što više čitaš sve si zbunjeniji :) Sa tim Canonom nećeš pogrešiti sigurno.
Ne znam odakle si, ali ja sam uzeo Canon jer je lakše naći dalje objektive i opremu za njega po oglasima ovde u Srbiji :)
Kupio sam polovni 550d sa garancijom još, naleteo sam na odličnu ponudu.

- - - - - - - - - -

Da, ona sa tim 600D i taman bi bili trio :lol:

Zavisi za kakve fotke ga kupujes.

Ja sam bioi kupio KODAK, pa mi se nikako nije dopao jer je bio GLOMAZAN, nisam mohao da ga nosim u dzepu ili maloj tasnici.

Onda sam kupio SONY, koji je mali, ali ni to bas nije ono sto sam zeleo.

Ali, nije bio skup, oko 300 dolara.

Kupicu uskoro i neki drugi.

Za mene je bilo bitno da ima veci opticki zum da mogu da slikam zivotinje iz daljine.

Ja sam bioi kupio KODAK, pa mi se nikako nije dopao jer je bio GLOMAZAN, nisam mohao da ga nosim u dzepu ili maloj tasnici.

Za mene je bilo bitno da ima veci opticki zum da mogu da slikam zivotinje iz daljine.
Ma za njive i njivice...i aktove razne ;)
:D Blajbi jel ta distanca zbog straha?

Danas je vrlooo toplo.
Još prošle godine sam zaključio da ne funkcionišem baš najbolje kad je preko 29 stepeni. To mi je neka granica :D
A optimalna radna temepratura 24 :)

Kakvo li nas teko leto čeka..

imam i ja taj neki, mada je gloopson i mene nervira jer ne umem ni slona da ubodem sa njim :(
( nema koj da mi pokaže) :(
možda ću da ga bacim...nije ono što sam želela, polakomila sam se na malu cenu :(

Ne znam gde ovo da kazem, pa cu ovde...jer se tice forumasa koji posecuju ovaj pdf.
Primetila sam da se jako retko kritikuju fotke i jasno i glasno ukaze na eventualne greske zarad nekog boljitka i napredovanja u fotografiji.A kapiram da i oni kojima je to hobi bi voleli biti sto bolji.
Uvek postoji neko ko bolje vidi i vise zna.Recimo, od mene velika vecina vise zna i ja bih jako volela da mi se kaze gde gresim.
Videla sam tu i tamo dobronamernu primedbu ranije...ali i to je nekako iscezlo.
Mozda da se otvori tema (a mozda i postoji vec...nisam videla) gde bi se kacile fotke samo za otovorene iskrene komentare, sugestije i eventualne primedbe.
Moje licno misljenje je da tema "nase amaterske fotografije" vapi za jednom takvom praksom.

Ne znam gde ovo da kazem, pa cu ovde...jer se tice forumasa koji posecuju ovaj pdf.
Primetila sam da se jako retko kritikuju fotke i jasno i glasno ukaze na eventualne greske zarad nekog boljitka i napredovanja u fotografiji.A kapiram da i oni kojima je to hobi bi voleli biti sto bolji.
Uvek postoji neko ko bolje vidi i vise zna.Recimo, od mene velika vecina vise zna i ja bih jako volela da mi se kaze gde gresim.
Mozda da se otvori tema (a mozda i postoji vec...nisam videla) gde bi se kacile fotke samo za otovorene iskrene komentare, sugestije i eventualne primedbe.
Moje licno misljenje je da tema "nase amaterske fotografije" vapi za jednom takvom praksom.

Tako je osmišljena ova tema:

Savetodavni kutak za one koji bi voleli da kvalitetnije fotografišu...

Poslednja izmena:

Će da budeš kritikovana ondak! :deda:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back