Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.092
Ma ja sam sa mojim krsicem odavno na ti...jos malo pa cu imati dovoljno parica za novo upoznavanje.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam sa mojim krsicem odavno na ti...jos malo pa cu imati dovoljno parica za novo upoznavanje.![]()

Stavio sam u amaterske.![]()

Prelepe su...a da mi vidis tugaljivu facu sada.Tako cu i ja jednog dana, cek da porastem.![]()

Tajac neki danas.

e nek mi pojasni neko jel se ovde kace fotografije koje smo uslikali ili se samo prica o tome .... da se ne ispalim![]()

čikipu lejdi ju ar so osom, let mi eksplejn it tu ju.
Svuda kačimo samo naših ruku dela.
Osim na jednoj temi: http://forum.krstarica.com/showthread.php/489476-Razbijmo-monotoniju-bojom-slikama-sa-neta

U FOTO CAFFEU se radi šta hoćeš...kačiš slike, pesme, pričaš šta hoćeš i tako...slobodno je
A dole na temama se kače fotografije koje ti uslikaš i komentariše se, daju sugestije i sl.![]()
da nisam lep al sam glup i dalje ne kapiram gde kacim
da nisam lep al sam glup i dalje ne kapiram gde kacim

Šta hoćeš da okačiš?
Dole imaš teme.
npr : Biljni svet - tu kačiš sve što si uslikala, a ima veze sa biljkama.
u Dpmaće životinje - životinje koje si uslikala, a domaće su. Isto tako i u temi "Divlje životinje"
Ako si slikala neke ljude - sliku stavljaš u temu "Ljudi".
Ako ne znaš gde bi - "Naše amaterske fotografije" I tako dalje.
A možeš uvek i otvoriti temu ako ti nešto specijalno padne na pamet![]()
pa fotografije koje sam uslikala ....

Sjajno 

nisam ja za takmicenje ahahahah necemo se precenjivati da mislim da cu na amaterske
Ma tvoje fotke su čista egzotika bre!![]()