Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AHAHAHAHAHAHAHAH... ukakicu se od muke... ovaj uzas sam nasla na 1x ...cenim da je ovo napravilo impact na gledaoce... blagi boze...

2319-fullsize.jpg

ahahahahah... preko veze... sjajno... ne, preko para cini mi se... kada pogledam sve te likove koji zaradjuju novce na fotografijama i kada vidim kakve su pa jos kada postanem svesna toga da su oni ponosni... dodje mi da odustanem od zivota... mada... svuda je to tako... jos jedared, zasto budale vladaju svetom- jer ih je mnogo...

ma ko ih hebe ljudi sta vas briga... sto se manje cimate oko toga to bolje za vas... i za srce i za zivce :) sr*nja je uvek bilo i bice.. i u fotografiji i u svemu oko nas.

Nista vas dvoje gore ne znate : )
Kada ti trne noga, ili mirises nepostojece i smesne mirise stvar je vrlo ozbiljna!
Usedeli smo se, nista se ne desava.. Predlazem dugu setnju uz more, mozes i sama ali u drustvu jos bolje, moze i obalom reke ako more nije pri ruci, neki dunavski kej ili tako nesto, malo vetra i kise na obrazima…

aj se nadjemo svi, pa cirkamo pivo i kafu pa se lepo ispricamo hebes net.

crea hteo sam da ufotkam neke siluete sto sam imao u planu... ali *** obaveze me sprecile. moz' me ubijes sad.

...brate sestro cale kevo... kakvo crno cirkanje... to smo trebali da uradimo, ukoliko neko uopste ima ambicije prema tone preko leta a ne sada... lichno ne volim da dugo sedim na jednom mestu- tipa po kafanama...

da.... znaci skroz debilna ideja.. da se izlazi iz kuce ? ne daj boze... a kamoli da se upoznas sa nekim ljudima sa foruma. a na cirkanje sam mslio na kaficu caj a mozda pivce (neko voli pivo da popije vise od kafe) i neki lepi caffee i sedimo pricamo i zezamo se. ali to je izgleda sveto pismo na ovom pdf.

erm... gari skontaj da neko ne deli tvoje mishljenje i tvoj stav prema tome sta znaci "druzenje"... to ne znaci ni da si ti debilan ni da je neko drugi debilan... cenila bih da zadrzis takve sudove za sebe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back