Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ACDSee pro moze da ga jedino konvertuje u neke od ne bas popularnih formata medju obradjivaocima fotografija... jasno je da mi treba u raw-u...

...cenis da ce lightroom da ga otvori? probao si ili pretpostavljas...

lightroom otvara raw ( bar NEF sa nikona) al nema camera raw, bar se ne aktivira, a na laptopu imam i photoshop elements i ima camera raw kao i cs4 mada nisam siguran da je ista verzija. mrzi me da pogledam mada ako bas oces mogao bih

eh da, ne radi ovo meni... kaze necem jer mi ne pashe ova verzija...

elem, vidim da ima dosta ljudi koji kubure sa bokehom i DOFom... prochitah na zoni da postoji jedan lep plug-in za CS Alien Skin Bokeh (http://www.alienskin.com/bokeh/)... imaju oni jos stosta ali ovo je bas dobro... ne bas kao zabadanje ali pomaze da se napravi kakav takav DOF...

...rekla bi vam torent ili link za rapid ali meni je drugar skinuo tako da- parola snadji se...

...ja nisam ni ostavila link ka pirateriji... jesam li?

...uostalom, odakle sada to... koliko smo linkova do sada ostavili sa piratskim softwerom, knjigama itd i sl. ...nemoj sad meni tu nesto kao da se pravish autoritet... :P

NISAM JA AUTORITET.. ja sam vlast... mislim pazi kad me i tadic slusa J B T ...

btw ono gore je link za alien skin bokeh sa crackom... a ono dole je pass da raspakujete folder... kome treba.

NISAM JA AUTORITET.. ja sam vlast... mislim pazi kad me i tadic slusa J B T ...

btw ono gore je link za alien skin bokeh sa crackom... a ono dole je pass da raspakujete folder... kome treba.

AHAHAHAHHA... meni kazes da je zabranjena piraterija (iz meni poznatih razloga) a ti ostavljas link ka krekovanom programu/ plug-inu... ko je ovde lud??? :hahaha::hahaha::hahaha:

uf... ja znam ko to moze da zna ali ne bih bas da divanim sa tom osobom... ali cu da napraim izuzetak samo za tebe... ne obecavam nista ali cu se potruditi da saznam... :)

elem... jezive fotke gromova... neke i nisu bas nesto (vidjala sam od pojedinih chlanova ovog foruma i bolje od onih koje sam ovde videla)...ali ova zabada... najezila sam se kada sam je videla...

l14_19376831.jpg

http://www.boston.com/bigpicture/2009/07/lightning.html

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back