Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IIjI45Z.jpg

:uja:
pridruzujujem se cestitkama i ovde.. Srecan vam Bozic drugari!

- - - - - - - - - -

E, sad jedno pitanje u vezi opreme i hladnoce.
Da li ima odredjeno na koliko niske temperature se aparati mogu koristiti?
Ili postoji neki odredjeni proces koriscenja i zastite opreme dok su niske temperature?

srecni praznici :zelenko2:

- - - - - - - - - -

Ili postoji neki odredjeni proces koriscenja i zastite opreme dok su niske temperature?

pa radna temp za canon je 0-40°C a za opremu ne znam, ne izlazim iz kuce kad je temp ispod 10°C z:D

- - - - - - - - - -

Hvala.
npr. moj maleni Canon provereno radi na -10 C ali pre nego što izađem s aparatom tokom jakih zima, aparat ostavim na prilagođavanju tj. da se izjednači sa spoljnom temperaturom što više ( pazeći da ne dođe do kondezacije zbog toplo-hladnog ), a kada sam već napolju na tom minusu, aparat ne pokrivam ni sa čim. I uvek idem sa 100% punom baterijom. Kada se vraćaš i unosiš ga nazad u toplo ( na aparat mislim ), uviješ ga najbrže moguće dobro u ćebe i ostaviš jedno sat-dva vremena da se ponovo prilagodi toplijem vazduhu, a da se ne uhvati kondezija

Hvala momci :hvala:
Da, vani je radio ok, sem sto, cini mi se, baterija se brze prazni. A mozda im je vec i rok trajanja istekao.

Problem je bio s kondenzacijom pri povratku u toplo, iako aparat nisam odmah vadila iz torbe.
Kad se osusio sve je bilo ok. Ono sto me zanima dal vlage ima i unutra, da li moze da osteti senzor?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back