DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ajmo ustajanje vreme je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

još je popust od 4000 din
a i nikon je za vas amatere![]()

Па није ово исти објектив...
али је ситуација реална и проблем стваран...
da li ovde ima neki fotograf sa studiom iz bg? potrebno je sutra snimanje i izrada 15 fotografija jednog pevaca.treba obezbediti i sminkera i frizera.budzet je 200 e,plus za sminku i frizuru

nije skroz isti, nijanse su u pitanju, ali oba su za mene funkcionalna, razlika je meni licno nebitna, mizerna
problem je upravo u toj enormnoj razlici u ceni, ima na amazonu jos ovih modela sa tim minijaturnim razlikama i svi se krecu sa tom cenom....znaci problem ostaje u sustini
- - - - - - - - - -
obicno taj ko unajmi fotografa sam unajmljuje svog frizera i sminkera
mi ne idemo u kompletu sa kozmeticarima
imam sve osim frizera i sminkera, to doticni mora sam sebi da nadje, uglavnom vecina ima vec neke svoje sa kojima saradjuje

ovaj moj fotograf imam svoj studio i svog sminkera i frizera koje zove kad ima snimanje.to su ljudi koji su zaposleni u pozoristu.jesi videla kako su mene premalali profesionalno![]()

ovaj moj fotograf imam svoj studio i svog sminkera i frizera koje zove kad ima snimanje.to su ljudi koji su zaposleni u pozoristu.jesi videla kako su mene premalali profesionalno![]()
pa kad nije selfi
![]()

ne zezajsmokvo da se zalis, napravio te starijom nego sto izgledas![]()
tema je bila starije zene u biznisu,znaci 50+,kad je sminker i frizer zavrsio posao,gleda me,pa kaze,ispasce da lazemo za godine...a ja sva vazna 
pffff. nisam skup![]()
![]()