Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li ovde ima neki fotograf sa studiom iz bg? potrebno je sutra snimanje i izrada 15 fotografija jednog pevaca.treba obezbediti i sminkera i frizera.budzet je 200 e,plus za sminku i frizuru

Poslednja izmena:
Па није ово исти објектив...
али је ситуација реална и проблем стваран...

nije skroz isti, nijanse su u pitanju, ali oba su za mene funkcionalna, razlika je meni licno nebitna, mizerna
problem je upravo u toj enormnoj razlici u ceni, ima na amazonu jos ovih modela sa tim minijaturnim razlikama i svi se krecu sa tom cenom....znaci problem ostaje u sustini

- - - - - - - - - -

da li ovde ima neki fotograf sa studiom iz bg? potrebno je sutra snimanje i izrada 15 fotografija jednog pevaca.treba obezbediti i sminkera i frizera.budzet je 200 e,plus za sminku i frizuru

obicno taj ko unajmi fotografa sam unajmljuje svog frizera i sminkera
mi ne idemo u kompletu sa kozmeticarima :lol:
imam sve osim frizera i sminkera, to doticni mora sam sebi da nadje, uglavnom vecina ima vec neke svoje sa kojima saradjuje

nije skroz isti, nijanse su u pitanju, ali oba su za mene funkcionalna, razlika je meni licno nebitna, mizerna
problem je upravo u toj enormnoj razlici u ceni, ima na amazonu jos ovih modela sa tim minijaturnim razlikama i svi se krecu sa tom cenom....znaci problem ostaje u sustini

- - - - - - - - - -

obicno taj ko unajmi fotografa sam unajmljuje svog frizera i sminkera
mi ne idemo u kompletu sa kozmeticarima :lol:
imam sve osim frizera i sminkera, to doticni mora sam sebi da nadje, uglavnom vecina ima vec neke svoje sa kojima saradjuje

ovaj moj fotograf imam svoj studio i svog sminkera i frizera koje zove kad ima snimanje.to su ljudi koji su zaposleni u pozoristu.jesi videla kako su mene premalali profesionalno:mrgreen:

Ми то овде видели нисмо...
:rtfm:
pa kad nije selfi :malav:
14355782_10207212163203102_3268700660810500910_n.jpg

ovaj moj fotograf imam svoj studio i svog sminkera i frizera koje zove kad ima snimanje.to su ljudi koji su zaposleni u pozoristu.jesi videla kako su mene premalali profesionalno:mrgreen:

ima par tih koji imaju bas sve
vecina nas radi po sistemu iznajmljivanje studija, znaci mi ko fotografi sa svojim aparatima, a onaj ko iznajmljuje studio daje prostor i svetla pozadine i sta sve treba
jer je ta oprem nenormalno skupa i ne moze svako da je poseduje, zato je ovi i iznajmljuju koji je kupe, da povrate ulozeno
a sminkera i frizera to ti je sistem zna nekoga pa saradjuju, zovu se medjusobno za tezge
ja nemam te kozmeticare, musterija to sama sebi nadje jer uglavnom ljudi furaju svoje neke u koje imaju poverenje, nece bilo ko da im se mota sa tim, tako da se nisam ni trudila da nadjem kozmeticare za saradnju, ne tangiraju me....

e nisam videla de sta si kacila???

- - - - - - - - - -

pa kad nije selfi :malav:
14355782_10207212163203102_3268700660810500910_n.jpg

smokvo da se zalis, napravio te starijom nego sto izgledas :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back