Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si Mogi...kuco stara

danas je bio divan dan..uzivala sam napolju ali ne ponesoh moju masinu da nesto i slikam
moracu sutra da popravim situaciju :lol: i bar kosutnjak da slikam u prolece

- - - - - - - - - -

Е, почео сам да радим у некој штампарији...
Ем није баш близу, па не могу пешице, ем је радно време да се смрзнеш...
Па се сад полако привикавам на нови режим...
сувишно је помињати колико не знам 'де терам...

- - - - - - - - - -

6473545fdd7340e2785770e9b1aee80b.jpg

а овако ћу, (једном) све полице по кући да затварам...
Пази што је бесан фазон!

Ма, то је неко гегулисање... није никаква мајсторија или нешто стручно... али плаћају таман онолико више од -ништа- колико сам примао ових пар месеци без посла...:mrgreen:

ko radi ne boji se gladi :D

tj raditi raditi i samo radi ti :mrgreen:

laku noć :D

Dokiiii jos nisi u krevetu...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ма, то је неко гегулисање... није никаква мајсторија или нешто стручно... али плаћају таман онолико више од -ништа- колико сам примао ових пар месеци без посла...:mrgreen:

oooo pa napredujes ...:lol:

Па, дабоме...
доста се зевзечило од последње фимре...
'тересантна ствар... пар њих се затворило пар месеци или пар година кко почнем да радим код њих...
то можда не бих смео наглас тамо да причам, а?
:mrgreen:

Кад смо већ поменули деликте...
Како је та ера фрнацуског coldwave-a... ексцентрична и авангардна и... хладна...
а мени је то неки много фин комад века обележило...
И сад кад помислим, све ми је тад на ово звучало... а и кад чујем, не могу на онда да не помислим...
Биће да су романтика и лепота много лепше онамо где се не очекују или не уклапају...

Кад смо већ поменули деликте...
Како је та ера фрнацуског coldwave-a... ексцентрична и авангардна и... хладна...
а мени је то неки много фин комад века обележило...
И сад кад помислим, све ми је тад на ово звучало... а и кад чујем, не могу на онда да не помислим...
Биће да су романтика и лепота много лепше онамо где се не очекују или не уклапају...

Moram da priznam da ne slusam tu vrstu muzike.
Ono sto slusam bas sada je

Dobar vam ovaj nedeljni suncani i vetrovit dan, fotografi :D

Па, дабоме...
доста се зевзечило од последње фимре...
'тересантна ствар... пар њих се затворило пар месеци или пар година кко почнем да радим код њих...
то можда не бих смео наглас тамо да причам, а?
:mrgreen:

jaoo kad rece ovo
ja dobih pitanje sad skoro, za razgovor za ono sto idem, pitaju me sta je sa ovom jednom firmom sto pise u cv..... reko zatvorili smo..... juu sto? lose ste radili? veli ovaj sa sve kezom na ustima
jao rekoh evo ga zamka, sad ce da me cackaju da vide kako reagujem, izvucem se ja tu nekako
sledeca na redu firma u cv....sto vise niste tu?..... e tu je njen gazda zatvorio nisam ja, ja bila radnik.... ja sva vazna reko ha tu nece mene da krive..... kad eto ti pitanja - a sto lose ste im radili? opet kez, pocinje da se smeje ne moze da izdrzi vise da glumi ozbiljnost :rotf:
ne valja kad je prazan cv ne valja kad ima nesto, ko ce njima udovoljiti
mislim se primi me pa i vas da zatvorim, to mi dobro ide :rotf:
primise me, posle sam ih odbila zbog druge kompanije, sreca njihova izvukose se :malav: a ovima gde idem nek je bog u pomoci :rotf:

ako te ovi tvoji budu nesto zezali, samo me vikni da im dodjem odradim malo :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back