- Poruka
- 12.347
Pa pogledaj temušta lupaš jbt?
Pdf ljubav i seks
Odakle ideja da kacite decu tu gde laprdate o snoškicama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogledaj temušta lupaš jbt?
Hvala Bogu... zensko jeNeesh ni ti!
obrisao sam mada fotografija je pristojna..ne vidim problem..Pa pogledaj temu
Pdf ljubav i seks
Odakle ideja da kacite decu tu gde laprdate o snoškicama
Fotografija jeste pristojnaobrisao sam mada fotografija je pristojna..ne vidim problem..
Постављаш нецензурисану фотографију свог малолетног детета на форум са сексуалним темама и не видиш проблем?obrisao sam mada fotografija je pristojna..ne vidim problem..
A vidim, ide tiTi nes
Jaaaa os ako ti nes
naravno da ću raditi po svom.. je l zabranjeno nekim zakonom da postavim sliku mene i sina na forum? ako jeste, koji je zakon i koji član? šta je sa fejsom i ostalim društvenim mrežama? tamo nema predatora? kakve gluposti izvaljujete jbtПостављаш нецензурисану фотографију свог малолетног детета на форум са сексуалним темама и не видиш проблем?
Другари, интернет је пун предатора и не би веровали на колико начина невине дечје фотографије могу да се злоупотребе.
Нисам ти написала то да те увредим, него да те едукујем. На крају, ти можеш и даље радити по свом, то је твој избор
de si lepoto..kači seA vidim, ide ti![]()
Ooo, prelepoto, konacno da te "vidimo"de si lepoto..kači se
na minut i onda me običaju satrašeOoo, prelepoto, konacno da te "vidimo"![]()
Icepi gu, majstoreJes mogla bi ili serafim ili meduza da nam uvelicaju ovai zalazak dana
(Esam dobro reko a)
Nisam ja nikakva za uvelicavanje.Jes mogla bi ili serafim ili meduza da nam uvelicaju ovai zalazak dana
(Esam dobro reko a)
Dama.
Pa ni tamo ne kačimo decu, logično.šta je sa fejsom i ostalim društvenim mrežama? tamo nema predatora? kakve gluposti izvaljujete jbt
Lepa fotka, maalo podseća na fajlove iz Programa za zaštitu svedoka.