danez
Ističe se
- Poruka
- 2.051
Sve dobre, boje, wb,...
Ali mi ona bolja od njih
Ali mi ona bolja od njih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je druga fotografija po redu.
Za ostale je bilo zabranjeno da se koristi bliz.
interesantno...
(a i ostale redovne ucesnike foruma)
)))

Evo i ja da kazem nesto mada su ostali vec rekli ali ajd da ne ispadne da necu da pomognem samo nisam imao vremena
Menije prva dobra samo da upotrebis healing brush na nosu, naborima od osmeha, zulufima itd. ruke su razlicita boja od lica (predpostavljam da su dobile vise svetla) ali nije stasno. To probaj da resis dodavanje crvene na ruke ili sveukupno smanjanje crvene (to meni pad ana pamet ali to je igranje i isprobavanje)
Druga mi je bas lepa... malo imam zamerski a i to su neke sitnice ... npr. da izbrises ovaj pramen koji strci kod uva da malo stamp tool ovu dasku ima neke bele fleke po sebi ...
Treca mi se ne svidja ... ne znam zasto ali ne. Dlake koje odskacu od frizure bih pobrisao, opet malo healing brusha na po licu.... i ostavio bi da se vide grudi.. ovako nista ne vidim a naslucujem pa me nervira (sala)![]()
Treca mi se svidja, mucho macho. Ali i ovde prevelika razlika u boji ruke i lica... i naravno, opet healing brush za bore...
Cetvrta, njet. Leva ruka je pregorela od svetla, leva strana kose je mutna, dlake na desnoj strani lica, healing za podocnjake i desnu stanu cela.
Peta... leva ruka (njena desna) je popila suvise svetla, nokti takodje...nekako se sve stapa u jedno belilo, healing za podocnjake, brisanje dlaka na vratu kod lancica, brisanje bretele.
Sesta mi je ok.. ali ubi ta upadljiva razlika ruku i lica... malo srediti tacke od kreona u korenu oka kod nosa, malo healinga za podocnjake nos i za neku crtu kod usana (desno)
P.s. i sad ja kao znam nesto o fotkama![]()
ovo nije nesto, ovo je doktorat
vidim, ti si i za kozmetichara zavrsio... kozmetiolog![]()

Pa treca ti se svidja ili ne?