Fotke (nekategorizovane fotke)

• Začetnik teme Začetnik teme danez
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...malo od mene sa hokeja vecheraske na SPENSU...bice toga josh poshto sezona tek pochuinje a svakog petka su utakmice...Jedino shto ssu(opet)ovo granichni uslovi za moj aparat i objektiv pa se dovijam kako znam i umem..kritike dobrodoshle...

DSC_4853-1.jpg

DSC_4838-1.jpg

DSC_4829-1.jpg

DSC_4861-1.jpg

DSC_4860-1.jpg

pretpostavljam da ovo spremaš za prezentaciju modela...ja bih imao samo zamerke na osvetljanjem mada to nije samo do osvetljenja nego do šminke lica i boje njene kože na rukama...na skoro svim fotografijama, ruke, kao i vrat na petoj fotografiji, su prebledeli kao da prostiš, kod mrtvaka, što bode oči...možda malo fali oštrine i sjaja na njenom nakitu...ostalo je ok

To bre Djole, tebe cekam :) (a i ostale redovne ucesnike foruma)
Primetio si razliku ruku i lica, ruke joj nisu nasminkane, posledice se vide i moram obratiti posebnu paznju u obradi da te razlike izjednacim\ujednacim.
Fali krupniji nakit. Cinjenica.

Poslednja izmena:
kontam da se ovde sada od nas trazi cepidlacenje ala dizajn zona... cek' da se ubacim u taj "mnogo sam pametna" mode ;)

druga- ukrivo ide to sto drzi u rukama... i onda ukrivo ide i sa desne strane ista ta linija... na tome sto drzi ima nekih belih nesto nesto, kontam da je to presvucen onom tkaninom ka plish ili sl. mozda bi u ps malo zakrivila fotku i isekla sa desne strane to drugo sivo a sa leve isekla tako da bude ravno... ili da bar deluje ravno...

i sve to ukoliko nije bila poenta da bude nakrivo...

treca- as is... mozda bih samo malo desaturisala crvenu sa lica jer je prevelika razlika izmedju ruke i lica u boji...

peta- osim ako crno nema za poentu da idu neka slova (a kontam da je to poenta) ja b' u kvadratni format...

...sad tek primetih da treba da komentarisem model??

...nisu mi jasne ove zamisljene fotke... poslednje dve...

hahaha... da, ja sam jedna od inteligentnijih... poenta je u nakitu? :))))

Evo i ja da kazem nesto mada su ostali vec rekli ali ajd da ne ispadne da necu da pomognem samo nisam imao vremena :)

Menije prva dobra samo da upotrebis healing brush na nosu, naborima od osmeha, zulufima itd. ruke su razlicita boja od lica (predpostavljam da su dobile vise svetla) ali nije stasno. To probaj da resis dodavanje crvene na ruke ili sveukupno smanjanje crvene (to meni pad ana pamet ali to je igranje i isprobavanje)

Druga mi je bas lepa... malo imam zamerski a i to su neke sitnice ... npr. da izbrises ovaj pramen koji strci kod uva da malo stamp tool ovu dasku ima neke bele fleke po sebi ...

Treca mi se ne svidja ... ne znam zasto ali ne. Dlake koje odskacu od frizure bih pobrisao, opet malo healing brusha na po licu.... i ostavio bi da se vide grudi.. ovako nista ne vidim a naslucujem pa me nervira (sala) :lol: :)

Treca mi se svidja, mucho macho. Ali i ovde prevelika razlika u boji ruke i lica... i naravno, opet healing brush za bore...

Cetvrta, njet. Leva ruka je pregorela od svetla, leva strana kose je mutna, dlake na desnoj strani lica, healing za podocnjake i desnu stanu cela.

Peta... leva ruka (njena desna) je popila suvise svetla, nokti takodje...nekako se sve stapa u jedno belilo, healing za podocnjake, brisanje dlaka na vratu kod lancica, brisanje bretele.

Sesta mi je ok.. ali ubi ta upadljiva razlika ruku i lica... malo srediti tacke od kreona u korenu oka kod nosa, malo healinga za podocnjake nos i za neku crtu kod usana (desno)

P.s. i sad ja kao znam nesto o fotkama :lol:

Evo i ja da kazem nesto mada su ostali vec rekli ali ajd da ne ispadne da necu da pomognem samo nisam imao vremena :)

Menije prva dobra samo da upotrebis healing brush na nosu, naborima od osmeha, zulufima itd. ruke su razlicita boja od lica (predpostavljam da su dobile vise svetla) ali nije stasno. To probaj da resis dodavanje crvene na ruke ili sveukupno smanjanje crvene (to meni pad ana pamet ali to je igranje i isprobavanje)

Druga mi je bas lepa... malo imam zamerski a i to su neke sitnice ... npr. da izbrises ovaj pramen koji strci kod uva da malo stamp tool ovu dasku ima neke bele fleke po sebi ...

Treca mi se ne svidja ... ne znam zasto ali ne. Dlake koje odskacu od frizure bih pobrisao, opet malo healing brusha na po licu.... i ostavio bi da se vide grudi.. ovako nista ne vidim a naslucujem pa me nervira (sala) :lol: :)

Treca mi se svidja, mucho macho. Ali i ovde prevelika razlika u boji ruke i lica... i naravno, opet healing brush za bore...

Cetvrta, njet. Leva ruka je pregorela od svetla, leva strana kose je mutna, dlake na desnoj strani lica, healing za podocnjake i desnu stanu cela.

Peta... leva ruka (njena desna) je popila suvise svetla, nokti takodje...nekako se sve stapa u jedno belilo, healing za podocnjake, brisanje dlaka na vratu kod lancica, brisanje bretele.

Sesta mi je ok.. ali ubi ta upadljiva razlika ruku i lica... malo srediti tacke od kreona u korenu oka kod nosa, malo healinga za podocnjake nos i za neku crtu kod usana (desno)

P.s. i sad ja kao znam nesto o fotkama :lol:

Pa treca ti se svidja ili ne?

Back