Fotke made in Belgrade ( II deo)

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kojim aFtobusom treba da se ide da se to vidi?
(loše stojim s' Dunavom)

Ja capim 704 ili 706 sa Zelenjaka (sidjes u Glavnoj, kod poste), pa na Zemunski kej i onda uzvodno dok moze. A moze i odmah iza Zemuna (sidjes kod Saobracajne skole) pa malo napred pa ka Dunavu. Taj put je malo blatnjav pri kraju i to je pogled skoro pa uzduz mosta.

Ugao koji je Serpent uhvatio je odlican - ali ne znam kako se tu stize. Ja ne videh takav prilaz. Lici mi da je slikano iz dvorista neke od privatnih kuca.

P1190623+%5B1024x768%5Dcrs3.jpg

Ako ja razumem taj cirkus od adrese, stavila si sliku koja se nalazi unutar nekog maila - a krsti je nemoguce da ode da ti otvori mail pa da dovuce sliku ovamo. Uzmi snimi sliku na komp pa okaci negde pa daj link. Ili ako je slika vec predstavljena linkom, daj sam taj link. Onih 7-8 redova teksta je haos koji ne daje rezultata.

e msje baš si genije..naravski da je sa mejla..i ranije sam tako..no ko zna šta se tu desilo..mnogo lepo kinezi napravili idejno rešenje za našu Slaviju :)
videću(ako me ne bude mrzelo) da snimim na komp pa onda...
Za Milunku pozz i pohvala..divna emisija..volim tog lika koji je vodi, ima nekog šmeka..ali kada je u pozadini "moje" ljubimče Basara..sve mi je onda milo em drago :)

Снимак емисије "Ниво 23" са мном као гостом:

Poštovana gospodjo Kovačević, bila mi je čast da Vas slušam u datoj emisiji. Za tako kratko vreme, tako puno informacija! Vaše enciklopedijsko znanje, ozbiljnost i neposrednost melem su za uši i dušu. :worth: Hvala i srećno u Vašem daljem istraživačkom i autorskom radu.

Back