AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.854
www.2hot2handle.com ..........zavali se i uzhivaj.....a sve suva forumashica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:www.2hot2handle.com ..........zavali se i uzhivaj.....a sve suva forumashica
DisMisaL:Kako se slike forumašica naplaćuju, evo džaBA jedna zajednička od mladih i uspešnih biznismena koji su sve ovo organizovali (sa leva na desno: Tommy "The Vanilica" V, Julian "The End of Story" Duranona, Dis "The One Who Gets U Fired" MisaL):
![]()
DisMisaL:A za efendiju, da posle ne rekne kako ga niko ne podržava, malo slika i pikantnih detalja iz biografija nekih forumaša, koje razotkrivaju ovo leglo razvrata i nemorala:
http://www.freewebhosting.org/bludni_forum/main.html
Švrljanje svijetom Diznilenda. :wink: I meni je IE prijavio da ne može da otvori stranicu ali je ipak nekako otvorio.Groucho_Marx:Kako onda ja ne mogu da otvorim taj sajt :shock: Ubi me neizvesnost kleta...
Kad klikneš na link, otvori je.-Eva-:Švrljanje svijetom Diznilenda. :wink: I meni je IE prijavio da ne može da otvori stranicu ali je ipak nekako otvorio.Groucho_Marx:Kako onda ja ne mogu da otvorim taj sajt :shock: Ubi me neizvesnost kleta...
Grafika odlična.
Betty:![]()
eeee...evo i moje posetnice - držte ćega![]()
Kuda da ideš? A ja se nadala nekom novom linku...DisMisaL:@Julian
Jest, valjda... 54, 69, 183 član VII, stav 2,... ko će ih popamtiti. Tako nam je kako nam je. Đuska, gudra, disko muzika i bludne forumashice;
@-Eva-
Preuzimam punu odgovornost za sve neprijatnosti nastale gledanjem inkriminisanog materijala;
@Groucho
To što ne možeš da otvoriš sajt, to je zbog navale hiljada i hiljada posetilaca foruma sa izraženim voajerskim sklonostima. Radimo na dogovoru sa WDC da se pojača opseg eksternog linka;
@mackica
Pa tražio je informacije o Korporaciji, bilo ih je malo teže pronaći kada se nije izjasnio o tačno kojoj. A ne da liči.
I šta još da kažem, izvinjavam se što kasnim sa odgovorima, znate kako ovo već ide, biznis se razvija, starlete i starletani već krenuli da izvoljevaju, šuška se da se pojavila konkurencija... Treba pod hitno da angažujem PR-a, manikire, pedikire, bodigardove i plaćenog ubicu, između ostalog. Ili da batalim sve ovo, prodam svoj deo firme Kajmancima i emigriram na Grenland.
Captain Jack Sparrow:Betty:![]()
eeee...evo i moje posetnice - držte ćega![]()
O beti lepotice nasa zasto ti je pogled tako staklast .... ko da te je neko hipnotisao![]()