Fotke forumashica, molim za linkove

DisMisaL:
Kako se slike forumašica naplaćuju, evo džaBA jedna zajednička od mladih i uspešnih biznismena koji su sve ovo organizovali (sa leva na desno: Tommy "The Vanilica" V, Julian "The End of Story" Duranona, Dis "The One Who Gets U Fired" MisaL):
CategoriesSquareCostumes.jpg

U jeeee, kakvi macani...je l' ja ono rekoh da me druga rasa ne privlaci? :P
A i ti si Dis mnogo dobar...mora da si dobio nick jer su ti je posvecena pesma "Come on baby light my fire"... :lol: ;)

-Eva-:
Groucho_Marx:
Kako onda ja ne mogu da otvorim taj sajt :shock: Ubi me neizvesnost kleta...
Švrljanje svijetom Diznilenda. :wink: I meni je IE prijavio da ne može da otvori stranicu ali je ipak nekako otvorio.
Grafika odlična.
Kad klikneš na link, otvori je.
Jeste, prelep je sajt :D
A ukapirala sam, na prvoj stranici dole piše nešto 'CORPORATE'; kakva asocijacija :lol:

@Julian
Jest, valjda... 54, 69, 183 član VII, stav 2,... ko će ih popamtiti. Tako nam je kako nam je. Đuska, gudra, disko muzika i bludne forumashice;

@-Eva-
Preuzimam punu odgovornost za sve neprijatnosti nastale gledanjem inkriminisanog materijala;

@Groucho
To što ne možeš da otvoriš sajt, to je zbog navale hiljada i hiljada posetilaca foruma sa izraženim voajerskim sklonostima. Radimo na dogovoru sa WDC da se pojača opseg eksternog linka;

@mackica
Pa tražio je informacije o Korporaciji, bilo ih je malo teže pronaći kada se nije izjasnio o tačno kojoj. A ne da liči.

I šta još da kažem, izvinjavam se što kasnim sa odgovorima, znate kako ovo već ide, biznis se razvija, starlete i starletani već krenuli da izvoljevaju, šuška se da se pojavila konkurencija... Treba pod hitno da angažujem PR-a, manikire, pedikire, bodigardove i plaćenog ubicu, između ostalog. Ili da batalim sve ovo, prodam svoj deo firme Kajmancima i emigriram na Grenland.

DisMisaL:
@Julian
Jest, valjda... 54, 69, 183 član VII, stav 2,... ko će ih popamtiti. Tako nam je kako nam je. Đuska, gudra, disko muzika i bludne forumashice;

@-Eva-
Preuzimam punu odgovornost za sve neprijatnosti nastale gledanjem inkriminisanog materijala;

@Groucho
To što ne možeš da otvoriš sajt, to je zbog navale hiljada i hiljada posetilaca foruma sa izraženim voajerskim sklonostima. Radimo na dogovoru sa WDC da se pojača opseg eksternog linka;

@mackica
Pa tražio je informacije o Korporaciji, bilo ih je malo teže pronaći kada se nije izjasnio o tačno kojoj. A ne da liči.

I šta još da kažem, izvinjavam se što kasnim sa odgovorima, znate kako ovo već ide, biznis se razvija, starlete i starletani već krenuli da izvoljevaju, šuška se da se pojavila konkurencija... Treba pod hitno da angažujem PR-a, manikire, pedikire, bodigardove i plaćenog ubicu, između ostalog. Ili da batalim sve ovo, prodam svoj deo firme Kajmancima i emigriram na Grenland.
Kuda da ideš? A ja se nadala nekom novom linku... :(

Back