gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Tako bi bilo u slucaju da sam opsednuta forumom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za taj svečani čin ja ti poklanjam svoju najbolju katanu (ručni rad) kovanu u vatri Fukušime
![]()
Dragi moji forumasi!
Odlucih da zavrsim svoju ser.atorsku forumsku karieru, i izvrsim forumski hara-kiri!
Nisam imala nameru obavestiti vas o tome, ali ipak red je nakon 5 god. druzenja....
Doslo je do velikog prezasicenja i ako ne odem fasovacu prvoklasni popizditis! Pogledajte prilog 190208
Dragi ste mi i necu vas zaboraviti! Ako sam nekoga iz svoje brzopletosti ili ne daj Boze neznanja povredila, uvredila, izvinite nisam namerno..
Klonirati se necu, ali ne iskljucujem mogucnost da se jednog tmurnog, debilnog dana uclanim ponovo (pu, pu)...ono kad posandrcam, smorim muza, budem imala trudnicki stomak do zuba, odem u penziju...
Prizeljkujem da tema bude u zahebantskom, ljisovskom stilu ....
Pogledajte prilog 190209
Zak, znam kako se radi hara kiri. i ako i ti znaš, onda znaš da samuraj koristi vakizaši a sekudant mu posle toga odseče glavu katanom. a žene ga rade zabadanjem noža u srce. ali ovo je bila zahebancija...
A mozda lik hoce zbilja da me chaka ha.....![]()
Sta znam, ja reko oce za stvarno da se halkidikira.Zak, znam kako se radi hara kiri. i ako i ti znaš, onda znaš da samuraj koristi vakizaši a sekudant mu posle toga odseče glavu katanom. a žene ga rade zabadanjem noža u srce. ali ovo je bila zahebancija...
s obzirom da si postala lezbejka vreme ti je da kreneš![]()
...puno te pozdravljam lepo je bilo družiti se sa tobom sve ove godine....![]()
Pa nemoj da se samoubiješ,
daj da te mi dotučemo![]()
Ako grize... to jeste problem, ima zube... el?
A da čerupa... ne može, kučor je izbrijan i gladak
(osim kvrga sa kojima ti pretimo)
missim, nemoj da ides.....malko se odmori pa dodji opet.....ti si jedno zanimljivo celjade i bice mi zao da ne mogu da te citam....