skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Moma disciplinovani bivshi modMislim da Momo čeka da prođe ban, nije ka' ti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moma disciplinovani bivshi modMislim da Momo čeka da prođe ban, nije ka' ti![]()
Ignor lista ti se skoro pa poklapa sa listom članovaKako ne vidim nonu sad jbte
Kad Sam offline vidim
Anyway toga se meni desilo
Jel ti se pripiskilo
Meni zesce
Ima Sam hrane I vode uz sebe Al nisam imao gde shorati
Ja se sećam tog periodaMomo mod . Hahahaha
Bila bi vecom da se modovi mogu blokirati...ovako moram cekati da postanu bivsiIgnor lista ti se skoro pa poklapa sa listom članova![]()
Sad kad su bivši, sve si ih skinuo, ne zajebaj.Bila bi vecom da se modovi mogu blokirati...ovako moram cekati da postanu bivsi
bez mene propast >Dnesto slaba activnost
nema doctorice
ja bi , ali on ne bi poverovoA lep mu je glas, dubok, seksi, nikad ga ne bi njemu pripisala lol
Hoću, smatraj stvar rešenom, samo reci koji si ?Nahebi im se mame i za mene
Ja bih umrla!Danas mi u liftu nestalo struje.
LJuDi moji, oblio me hladan znoj
Stara garda što bi se reklo , ja sam friško ex. Bivša.Ja se sećam tog perioda
Momo mod
Nona isto
Sledeće jeseni sam i ja postao
Nina nas je volela... Novi roman Ljiljane Habjanović Đurović u daljem tekstu LJHĐ
Srecom pa ne zalaze Ovi s politike ovde...a I ja budala pa izlazim iz ove kafaneSad kad su bivši, sve si ih skinuo, ne zajebaj.
Rasteš kao osoba, nama pred očima.
Gledam u proljeće i uživam.
Ja sam fina!!!Srecom pa ne zalaze Ovi s politike ovde...a I ja budala pa izlazim iz ove kafane
Kazi pozdravio ih pecinko samo nek rade svoj posaoHoću, smatraj stvar rešenom, samo reci koji si ?![]()
Ne zalazim ja tamo , to je čisto bilo eksperimentalno.Kazi pozdravio ih pecinko samo nek rade svoj posao
A ja prestajem pitiJa sam fina!!!
Nemoj vise postaces agresivna jer s njima ne moze drugacijeNe zalazim ja tamo , to je čisto bilo eksperimentalno.
Ako ih ja pozdravljam , biće pozdravljeni. Mirno spavaj.
Volim ja ponekada da se iznerviram.Nemoj vise postaces agresivna jer s njima ne moze drugacije
Aj na pp onda I to ti je sredjenoVolim ja ponekada da se iznerviram.![]()
Omiljena klasika : Mađarska igra br. 5.Moma izdrži![]()
Sad ću ja da te iznerviram.Volim ja ponekada da se iznerviram.![]()