Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
sviđa mi se ovo HasanaginicaOn je naša viteškinja, hrabra i neustrašiva pred silom turskom, nonom hasanaginicom
nije primereno da budem Nonaligned više
sad sam i ja u Natou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sviđa mi se ovo HasanaginicaOn je naša viteškinja, hrabra i neustrašiva pred silom turskom, nonom hasanaginicom
imamo situaciju u kojoj Srbin koji zeli da bude Hrvat zavidi Crnorogcu koji zeli da bude Srbin i poturcenoj Madjaricisviđa mi se ovo Hasanaginica
nije primereno da budem Nonaligned više
sad sam i ja u Natou
Tako me mama zoveNaravno, *Pete Ligamentice*
Znaš i sam, govorio sam ranije, izuzetno sam ponosan na njih.Treba ih dozivati u ženskom rodu, da ih nerviramo, da im srce prepk'ne
Pijeti, crnogorko naša, ponoskinjo naša
Valjda ti si sine mamina šćer, ako ćemo gurati opozit vanvremenskom hitu.Ti si sine tatina šćer
Mađarici?!imamo situaciju u kojoj Srbin koji zeli da bude Hrvat zavidi Crnorogcu koji zeli da bude Srbin i poturcenoj Madjarici

Naravno da bi hrabre crnogorke, pretkinje Crvene i Dona Mila prosule obojicuZnaš i sam, govorio sam ranije, izuzetno sam ponosan na njih.
Pogledajte prilog 1634440
Mislim da bi prosula i momoa i pokojnog момчила
moze, tako je jos bolje, ali poenta ostaje istaValjda ti si sine mamina šćer, ako ćemo gurati opozit vanvremenskom hitu.
One nemaju roditelje, nego su stvarno napravljene od blata.Naravno da bi hrabre crnogorke, pretkinje Crvene i Dona Mila prosule obojicu
znas ono 'pola madjar pola ustasa' e pa tog minotaura sucinjavamo Nono i jaMađarici?!
Aha, wannabe, work in progress.znas ono 'pola madjar pola ustasa' e pa tog minotaura sucinjavamo Nono i ja
nakon toliko vekova srbijanskih neistina i manipulacija, baba Vjekoslavu sa Lovcena osvetlala je nasa hrabra Crvena skidajuci mrenu lazi o tome kako joj je baka bila nekakvog 'srbijanskog' podrijetla. Sada Vjekoslava konacno vise ne mora da se kotrlja u grobu.One nemaju roditelje, nego su stvarno napravljene od blata.
Bacali joj mačku pod rašunakon toliko vekova srbijanskih neistina i manipulacija, baba Vjekoslavu sa Lovcena osvetlala je nasa hrabra Crvena skidajuci mrenu lazi o tome kako joj je baka bila nekakvog 'srbijanskog' podrijetla. Sada Vjekoslava konacno vise ne mora da se kotrlja u grobu.
daće bog da se i ja poturčim u Mađaricu pa da ti ne budeš jedini koji može da nam maše natovskom ličnom kartomAha, wannabe, work in progress.
Srećom imam i ne-NATO državljanstvo, pa mogu uveče mirno da spavam.daće bog da se i ja poturčim u Mađaricu pa da ti ne budeš jedini koji može da nam maše natovskom ličnom kartom
Da, on ima onaj odvratni Woke White Guilt kompleks, NATO stanovnik koji se posipa pepelom i govori da je beli čovek činio mnoge zločine + podržava Palestinu. Peti Turnberg.daće bog da se i ja poturčim u Mađaricu pa da ti ne budeš jedini koji može da nam maše natovskom ličnom kartom
Ja sam okupiran od strane NATO pakta, izostao je obećani referendum.Da, on ima onaj odvratni Woke White Guilt kompleks, NATO stanovnik koji se posipa pepelom i govori da je beli čovek činio mnoge zločine + podržava Palestinu. Peti Turnberg.
Svaki Gretin Svedok to kaže, mi smo okupirani, nisam ja takva - ja sam na vašoj strani.Ja sam okupiran od strane NATO pakta, izostao je obećani referendum.
Ne, dovoljna je pripadnost istom kulturološkom kontekstu, naciji, narodu i sl. Ni ja se ne identifikujem sa koljačima iz Srebre, ali opet pognem glavu pred Bošnjacima kad odem u Potočare (dok ne krenu da seru o Palestini).Za posipanje pepelom je potrebna identifikacija sa zločincem.
Pa ne može reći kada su osnivači NATO pakta.Svaki Gretin Svedok to kaže, mi smo okupirani, nisam ja takva - ja sam na vašoj strani.
Greta LigamentaDa, on ima onaj odvratni Woke White Guilt kompleks, NATO stanovnik koji se posipa pepelom i govori da je beli čovek činio mnoge zločine + podržava Palestinu. Peti Turnberg.