može
Veoma poznat
- Poruka
- 11.639
počeše da se skupljaju sve više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ti si u Becu mili, pa sto ne kazeszakačio sam se sa neki cigani ovamo u beč-u
Posle praznika odgovor : **** se.Pusti to, vidis da stavljaju larve unutra
E svaki put kada krenem da ih jedem setim se šta si napisao!!!!!Urme ne kupijem ako ne pogledam unutra, jednom kupio dve kutije unutra sve crvi.
Gluposti, ko i uvek.E svaki put kada krenem da ih jedem setim se šta si napisao!!!!!
Ja sam jednom sanjala kako sam iz šerpice zahvatila kašikom skuvani pirinač, a onda sam shvatila da se pirinač neobično mrda i da su to zapravo sve crviE svaki put kada krenem da ih jedem setim se šta si napisao!!!!!
Kupila sam u Grčkoj makarone. Neotpakovane. Posle dva meseca ih otvorim, ništa sve ok. Kada su krenule da izlaze sitne crne bubice ..horor. stavim kesu u kesu pored ulaznih vrata. Za sekund su izmilele oko, na, pored vrata njih STO!Ja sam jednom sanjala kako sam iz šerpice zahvatila kašikom skuvani pirinač, a onda sam shvatila da se pirinač neobično mrda i da su to zapravo sve crvi
Nisam jela pirinač godinama posle tog sna

Pa da, kada se svekrve pomenu i knjiga je draža! Što ne reče ranije?Ćuti. Ufitiljila sam. Moram da učim.
Sada mi sve drugo deluje smešno.
Daleko smo.Pa da, kada se svekrve pomenu i knjiga je draža! Što ne reče ranije?
Shvatila sam još sa 18 da je teško živeti u zajednici.Iskusna žena!
Ja moju pustim da me se poželi![]()
![]()
Ma naravno!Emigrirala sam ovde, al nemam svekrvu, @Pinocchio , je l može![]()
a meni svejedno. Šalim se, vole me, šta da im radim, tako im je kako im je, nisu me oni birali. 

Mnogo, mnogo, mnogo pre nego što sam se udala. Otac mi gasio bojler naprimer.Shvatila sam još sa 18 da je teško živeti u zajednici.