Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evelin će se ljutiti. Ali ja za nju pripremam poslasticu. Ako položim da joj ispričam sva pitanja sa praktičnog i usmenog. Hahaha
@eveline
Paa, radije pratim svoju Krainer klobasicu u tiganju od biohemiskih analiza, histopatoloških i mikrobioloških dijagnostika, magnetnih rezonanci i endoskopija
a posle mi još sledi proteinski sladoled iz lidla
Sad me valjda razumete :roll:

Znete vi kad sam se ja ovog 31.januara polila po nozi vrelom mašću iz pleha kad sam pekla parče praseta
Pa me zvala Plikax da pita kako sam
Ja sve navrćem na kako smo, šta radimo, srećna nova godina i tako te stvari, a ona: " ne, ne, čekaj, ja ovo mnogo volim- jel ti otpada meso s butine, kakve je boje, jel ima creva na vidiku i te super stvari jeee..."
Pacijent je prioritet. Posle ljubljenje. :D:heart:

Znete vi kad sam se ja ovog 31.januara polila po nozi vrelom mašću iz pleha kad sam pekla parče praseta
Pa me zvala Plikax da pita kako sam
Ja sve navrćem na kako smo, šta radimo, srećna nova godina i tako te stvari, a ona: " ne, ne, čekaj, ja ovo mnogo volim- jel ti otpada meso s butine, kakve je boje, jel ima creva na vidiku i te super stvari jeee..."
Ja morala da joj slikam nogu kad me ujela pčela, al spasila mi glavu , fala joj :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back