pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Daleko biloJako sam se raznezio sad, moram da uvredim Ligija da izbalansiram

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleko biloJako sam se raznezio sad, moram da uvredim Ligija da izbalansiram
kada ces da nam saopstis nesto u mic, da te preslisamo etc?Daleko bilo![]()
Uskoro. Samo ja to ne volim, blam me pomalokada ces da nam saopstis nesto u mic, da te preslisamo etc?
dobro, nije da cemo se mnogo ljutitiUskoro. Samo ja to ne volim, blam me pomalo
Mnogo voli da sluša medicinuzbog cega, tvog kacenja na vocaroo?
trebalo bi da snimis sample gde mi saopstavas da sam smrtno bolestan, da slusam to kao ASMRMnogo voli da sluša medicinu![]()
Što smrtno bolestan?trebalo bi da snimis sample gde mi saopstavas da sam smrtno bolestan, da slusam to kao ASMR
Nzm, to mi je umirujuceŠto smrtno bolestan?
Jel si bar uzela godisnji dok to ne otaljas?Kuvam kafu pa učim do jutra.
Jesam. To se meni završilo u februaru i prvo sam koristila dane za spremanje ,30 dana, pa sad godišnji odmor za 2023.Nzm, to mi je umirujuce
Jel si bar uzela godisnji dok to ne otaljas?
Dobro je, mislio sam da ides ujutro na posaoJesam. To se meni završilo u februaru i prvo sam koristila dane za spremanje ,30 dana, pa sad godišnji odmor za 2023.
Paa, radije pratim svoju Krainer klobasicu u tiganju od biohemiskih analiza, histopatoloških i mikrobioloških dijagnostika, magnetnih rezonanci i endoskopijaEvelin će se ljutiti. Ali ja za nju pripremam poslasticu. Ako položim da joj ispričam sva pitanja sa praktičnog i usmenog. Hahaha
@eveline
Bolje ovako.Nzm, to mi je umiru(ju)ce
Razvuci to do penzije i idealno.Ne idem već duže, tri godine.
Ne mogu. Samo mogu odmor do jula polovine i ćao. Nema više. Strašno.Razvuci to do penzije i idealno.
Pacijent je prioritet. Posle ljubljenje.Znete vi kad sam se ja ovog 31.januara polila po nozi vrelom mašću iz pleha kad sam pekla parče praseta
Pa me zvala Plikax da pita kako sam
Ja sve navrćem na kako smo, šta radimo, srećna nova godina i tako te stvari, a ona: " ne, ne, čekaj, ja ovo mnogo volim- jel ti otpada meso s butine, kakve je boje, jel ima creva na vidiku i te super stvari jeee..."
Ja morala da joj slikam nogu kad me ujela pčela, al spasila mi glavu , fala jojZnete vi kad sam se ja ovog 31.januara polila po nozi vrelom mašću iz pleha kad sam pekla parče praseta
Pa me zvala Plikax da pita kako sam
Ja sve navrćem na kako smo, šta radimo, srećna nova godina i tako te stvari, a ona: " ne, ne, čekaj, ja ovo mnogo volim- jel ti otpada meso s butine, kakve je boje, jel ima creva na vidiku i te super stvari jeee..."
čak i da nije spasilac života, sreća da je tuJa morala da joj slikam nogu kad me ujela pčela, al spasila mi glavu , fala joj![]()
slikaj meni noguJa morala da joj slikam nogu kad me ujela pčela, al spasila mi glavu , fala joj![]()
Šta ti je sa nogom ? Što bih slikala tvoju nogu?slikaj meni nogu