- Poruka
- 85.617
neverica
znao sam da je labilan
al da mi je neko rekao da cu iz njegovih slova da citam reci mome kondilome ......
znao sam da je labilan
al da mi je neko rekao da cu iz njegovih slova da citam reci mome kondilome ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a iso si zbog sestre a ne zbog kafe :OMi (društvo iz kraja) smo mrzeli da idemo na kafu kod jednog ortaka jer njegova sestra skuva kafu na plinskom rešou u tren oka. Time ubije sav vajb čekanja kaće kafa
pa normalno jbt!a iso si zbog sestre a ne zbog kafe :O
i jesprcopa normalno jbt!
pa to se ne pričai jesprco
kazi lepo da nisi umociopa to se ne priča
ja uvek kažem da nisamkazi lepo da nisi umocio
ja brate jesamja uvek kažem da nisam
Beži tamo, ko te plaća??Mogu i da kažem nešto ajde pa pametno:
Što se jetre tiče , ko ne može bez alkohola nikako, trebalo bi barem 2 dana u nedelji da ne pije. Mora pauza.
Za žene, 1 piće , za muške 2 pića dnevno i to je granica.
Statistički , što se tiče dužine trajanja života čak nije ni dobro ama baš nikad alkohola. Ponekad.
To su neke najnovije smernice istraživanja
NIko mila. To je istina.Beži tamo, ko te plaća??![]()
Ne radim neurologiju , radiću prevremeni pubertet.Pogledajte prilog 1536412
Bas ti naletim na onu preacoxnu dementiu, setim se da ti to ucis i skoro se zaplakah
Svaka cast. Moja memorija je oko 2 kilobajta, kao onaj racunar galaksija, kad zelim da ubacim neki novi info moram da obrisem ovaj postojeci. Secas se kod one stare nokije, morao si da obrises 5 sms-ova da bi mogao zmi'icu da instaliras. Ja san ti egzamplarni simbol dementia preacox, trebalo bi me staviti u medicinski udzbenik, kao onog Giniasa Gejdza, ako znas.Ne radim neurologiju , radiću prevremeni pubertet.
Taj medicinski rečnik je meni u glavi , koliko ima samo izraza i termina plus i u opisu pojava što na molekularnom što na kliničkom nivou. More. I onda me neko pita kako ne znam istoriju naprimer. Izbledelo.
Znaš kako. Nije to loše. Nekada je prosto zanimljivije čitati tako nešto od mnogih razgovora u bespućima interneta.Svaka cast. Moja memorija je oko 2 kilobajta, kao onaj racunar galaksija, kad zelim da ubacim neki novi info moram da obrisem ovaj postojeci. Secas se kod one stare nokije, morao si da obrises 5 sms-ova da bi mogao zmi'icu da instaliras. Ja san ti egzamplarni simbol dementia preacox, trebalo bi me staviti u medicinski udzbenik, kao onog Giniasa Gejdza, ako znas.
na primer ovih nasih hohoZnaš kako. Nije to loše. Nekada je prosto zanimljivije čitati tako nešto od mnogih razgovora u bespućima interneta.
Ne. Ti i ja lepo razgovaramo kada se ne radi o politici. Mogu reći da si mi među omiljenimna primer ovih nasih hoho
Jako sam se raznezio sad, moram da uvredim Ligija da izbalansiramNe. Ti i ja lepo razgovaramo kada se ne radi o politici. Mogu reći da si mi među omiljenim