момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.251
Bukvalno ne bih imao problem da mi neko saopsti da imam multiplu, takvim glasom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavila sam da se smejete koliko sam nesigurna.Fantastish
Boja glasa i dikcija cine da ne primecujemo nesigurnostPostavila sam da se smejete koliko sam nesigurna.
Lep glas, boja glasa primamljivo sexi ; sadržaj izgovorenog- nemaš pojmaa, nesigurna natucaš odgovor, idi uči bre !!!Momo, pa ja bukvalno mucam.
@Lagerta mišljenje
Pa sad, zavisi, hoćeš li da je ženiš il da je pustiš da položi ispitSlazem se, ali bolje to nego da je obratno, ruzna boja glasa i super nauceno gradivo
Hocu reci, gradivo se moze naucit, boja glasa teskoPa sad, zavisi, hoćeš li da je ženiš il da je pustiš da položi ispit![]()
Pokušala sam da naglas ispričam pročitano. Kada se čita, ima se lažni utisak znanja. Nikada se nisam naglas propitivala. Nego u sebi.Postoje vežbe za glas, tonalitet se takođe može korigovati . Sećam se neke voditeljice koja je kreštala užas za uši, pa kao išla na neke vežbe, uspela je da joj glas zvuči za nijansu prijatnije..
Bila i setila se , ali naišla sam na neku glupu alvu i nisam kupila. Sutra temeljnije pazarim tj. idem u potragu.Pikaks, da te podsetim dideš po alvu![]()
Ma postoji, znam i ja. Najpre su glupe one od suncokreta, lepše su od susama. Pa onda glupe su sa dodacima. Samo klot!Bila i setila se , ali naišla sam na neku glupu alvu i nisam kupila. Sutra temeljnije pazarim tj. idem u potragu.
Znam, nemoj mi reći da ne postoji glupa alva ali postoji.Ova ima neki čuen ko dodatak. WTF is čuen????
( Kad ne znam sastojke , ne kupujem)
Ova bila od susama., ali ne znam šta je čuen.Ma postoji, znam i ja. Najpre su glupe one od suncokreta, lepše su od susama. Pa onda glupe su sa dodacima. Samo klot!
Ajd sad nazad u prodavnicuOva bila od susama., ali ne znam šta je čuen.
Konačno sam našla, to su oni saponini u alvi, koji jesu obavezan dodatak.
Idem. Noću učim , učila sam od pola 3 do 7 ujutru.Ajd sad nazad u prodavnicu
"Momoa, imaš fiat multiplu"Bukvalno ne bih imao problem da mi neko saopsti da imam multiplu, takvim glasom