gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Znaci da pijes pivo zbog alkohola. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato se i pije.Znaci da pijes pivo zbog alkohola.![]()
Još ako je pivo ledeno...
Jaoo!!! Srušili su mu se snovi kod prvog zvuka šššš koji je čuo pri otvaranju konzerve!Zato se i pije.
Ne mogu da prestanem da se smejem situaciji kada je neko meni blizak kupio u Grčkoj puno limenki kisele vode misleći da je pivo.
A, pa to je dečije!
Primi, idem sutra ili u četvrtak u streljanu. Boga pitaj šta ću da pogodim.
Pucaj iz pistolja 9mm.Ali se radujem.![]()
Skoro drugar i ja išli, na pitanje "iz čega biste pucali" odgovor je naravno bio "iz svega".Pucaj iz pistolja 9mm.![]()
Vazdušne puške.iz čega će da paucaššš?
Ajoj. Pa koliko košta 10 pogodaka ili 20 ?Streljane nisu bezazlene... za sat vremena uživanja smo slupali 300 i kusur evara u potrošenoj municiji.
Nešto se posle mislim šta smo sve drugo mogli za sat vremena
Zavisi od kalibra municije.Ajoj. Pa koliko košta 10 pogodaka ili 20 ?
Neću da pucam sa pravom municijom , koliko znam vazdušna je nema. Držim se ja lepo togaZavisi od kalibra municije.
Dijabola za vazdušnu pušku košta par dinara, dok jedan kvalitetniji metak u nekom magnum kalibru može koštati i po nekoliko stotina dinara. E sad kad imaš ceo šaržer i isprazniš ga za minut, onda se to vrlo brzo nakupi...
Uglavnom, ako pucaš iz malokalibarske puške ili vazdušne, onda to nije skupo, možeš pucati ihahaj pre nego što isprazniš kasicu.![]()