момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.264
Pikax, gde si ti mod bjese?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala, srećo@eveline bacila sam ti alkohol za sreću. U to vreme sam morala da žurim i nosim nešto u moju firmu. Ulazim u auto i rekoh , sad je vreme, a ja nemam vode. Da li da zamislim mentalno samo. Međutim, nađem bočicu alkohola za ruke i izvršim radnju bacanja alkohola za sreću.![]()
to fala evelinki ona mi dala linkPura moca me je oduševio ovim crtamim filmom najiskrenije
Na PoliticiPikax, gde si ti mod bjese?
Trazim na Knjizevnosti, ali ne vidimNa Politici
Mislim da sam ko stvorena za to mesto s obzirom na pročitanoTrazim na Knjizevnosti, ali ne vidim
A ne ozb, Zdravlje?Mislim da sam ko stvorena za to mesto s obzirom na pročitano
Jeste.A ne ozb, Zdravlje?
Super, konacno neki pravi doca da bude modJeste.
Nemam pojma koliko to ima svrhe ali ako sam pomogla barem jednoj osobi da ne luta - imalo je.Tako razmišljam.Super, konacno neki pravi doca da bude mod
Meni si pomogla sa onim savetom da ne kupujem nista za grlo u apoteci, samo topli cajevi. Jeste da me je grlo grebalo 15 dana ali proslo je!Nemam pojma koliko to ima svrhe ali ako sam pomogla barem jednoj osobi da ne luta - imalo je.Tako razmišljam.
Nije valjda 15?Meni si pomogla sa onim savetom da ne kupujem nista za grlo u apoteci, samo topli cajevi. Jeste da me je grlo grebalo 15 dana ali proslo je!![]()
Da, ja volim da imam doktora u svojstvu personalnog asistenta, da mi uvek bude pri ruci posto sam hipohondrijakNemam pojma koliko to ima svrhe ali ako sam pomogla barem jednoj osobi da ne luta - imalo je.Tako razmišljam.
Pa to ti je proslo prirodnom smrcu, verovatno nema ni veze s cajevimaMeni si pomogla sa onim savetom da ne kupujem nista za grlo u apoteci, samo topli cajevi. Jeste da me je grlo grebalo 15 dana ali proslo je!![]()
Ja ne znam šta sa vama da radimMa nije samo grlo, kasljao, iskasljavao, bio malaksao par dana, solidno je trajalo, a nisam isao kod doktora.
Imam oko sebe jednu takvu. Ja sam njoj rekla: Kad umireš , biću u pripravnosti ..do tada ti ništa ne fali. Naljutila se.Da, ja volim da imam doktora u svojstvu personalnog asistenta, da mi uvek bude pri ruci posto sam hipohondrijak
Fora s nama je sto stalno mislimo da umiremoImam oko sebe jednu takvu. Ja sam njoj rekla: Kad umireš , biću u pripravnosti ..do tada ti ništa ne fali. Naljutila se.
Jesi li sada dobro ? Pa ono moje je bilo inicijalna preporuka a ne da se mučiš dve nedelje!Sad sam se navuko na cajeve sa limunom i medom.
Pa hoćete ali za 70 godinaFora s nama je sto stalno mislimo da umiremo
Da, jednom cemo biti u pravuPa hoćete ali za 70 godina