- Poruka
- 73.904
Ja sam počela od poslednjeg otprilike i sad mi je kosa skoro do doopeta. Gledam taj tvoj klip i ne mogu da skontam koliko se ja to zapravo nisam šišala...Koji vam je omiljeni week

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam počela od poslednjeg otprilike i sad mi je kosa skoro do doopeta. Gledam taj tvoj klip i ne mogu da skontam koliko se ja to zapravo nisam šišala...Koji vam je omiljeni week

De si, Moco, dideš u rac!de si bodri racomlatu jedan
nemameDe si, Moco, dideš u rac!
Nema te ovamo kod Moljaca.
Zdravo, Badri! Zašto si prestao da nikad pitaš za mene, srce mi je prepuklo! (Bi da ga imam.)De si, Moco, dideš u rac!
Nema te ovamo kod Moljaca.
Nemoj, šjedi snama.nemame
didem
Pa svrati ponekad, nećemo ti ništa.nemame
didem
Juče sam te pomenuo!Zdravo, Badri! Zašto si prestao da nikad pitaš za mene, srce mi je prepuklo! (Bi da ga imam.)
Link?Juče sam te pomenuo!
Oprosti što sam sumnjala. Mada mi nije stiglo obaveštenje.

Nešto ne rade obaveštenja dobro, ni ja ne dobijam neka, ovamo na temi o šahu nikad mi ne stigne kad me taguju.Oprosti što sam sumnjala. Mada mi nije stiglo obaveštenje.![]()
Izvini možda nisam bila jasna. Sviđaju mi se ekstremi . Kratka ili dugačka. Samo pogrešnu pitaš, nisam nešto vezana za kosu nokte i to.Ljubav za Petu Liganedelju, i meni se sve do 10e dopada, posle toga...
Ne slušam ja mnogo šta se priča neg oči imam.Ne veruj u sve što se priča.![]()
pazi, nisam iščitala do kraja sve što je ispod pisano, al nekako si u ovom odgovoru mnogo labava; što otvara prostora da te sada Badri zatrpava prljavim metalikama misleći da ćeš se prepustitiNe baš ali ...![]()
Ne rade, ne rade.Nešto ne rade obaveštenja dobro, ni ja ne dobijam neka, ovamo na temi o šahu nikad mi ne stigne kad me taguju.
desi Badri, dideš u rac, el oćeš da te regulišem?Nešto ne rade obaveštenja dobro, ni ja ne dobijam neka, ovamo na temi o šahu nikad mi ne stigne kad me taguju.
a da, ja ne mogu da regulišemdesi Badri, dideš u rac, el oćeš da te regulišem?

Oće!desi Badri, dideš u rac, el oćeš da te regulišem?
ne znam baš tačno najomiljeniji, ali ovako, sviđa mi se:
Koji vam je omiljeni week
@Baudrillard er sam u pravu?pazi, nisam iščitala do kraja sve što je ispod pisano, al nekako si u ovom odgovoru mnogo labava; što otvara prostora da te sada Badri zatrpava prljavim metalikama misleći da ćeš se prepustiti
ne bih ti bila u koži, draga