peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.071
LolNaj Ti Poljub Nariše Usnice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LolNaj Ti Poljub Nariše Usnice?
Šta je smešno, Bajaga ..da ne kažem Momčilo?
šarene pilule za liluleŠta je smešno, Bajaga ..da ne kažem Momčilo?
Mislim da da. Nekako sam smirenija, ne iznerviram se za svaku glupost. I kao da imam više energije i koncentracije, sednem, radim, radim, radim.@Red jel te rade kapi?
Šta je Baza?Bajaga stalno visi u Bazi, izgleda kao Frankenstajn.
Prljave metalike?@Baudrillard dođi da slušamo ziku
ne mogu ja topura, a Lajbah?
Eto, baš mi je dragoMislim da da. Nekako sam smirenija, ne iznerviram se za svaku glupost. I kao da imam više energije i koncentracije, sednem, radim, radim, radim.
Lounge bar na Djedinju.Šta je Baza?
Momo brate Momo, Momčilo je malo četničkiŠta je smešno, Bajaga ..da ne kažem Momčilo?
mozda je to link ka temi na forumu?@Admin Sredoje kad se otvara Krstarica izlazi dole slika ubijenog vojnika , tema Banjska i spinovi , ne znam koliko je to normalno ?
Verovatno , sad se izgubio ali slika bila neprestano a čini mi se na temi nije ni bila. Nebitno , nema je više.mozda je to link ka temi na forumu?
Ne baš ali ...Prljave metalike?![]()
Ne prolazim tu nikada. Pasterova i Deligradska je moj teren gde se gubim, verovatno ću za 15 godina ukapiratiLounge bar na Djedinju.
Izvlace se slike sa teme.Verovatno , sad se izgubio ali slika bila neprestano a čini mi se na temi nije ni bila. Nebitno , nema je više.
ekstremi
Koji vam je omiljeni week
Momčilo zvuči lepše.Momo brate Momo, Momčilo je malo četnički
Ne moraš meni objašnjavatiMomčilo zvuči lepše.