pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.358
piki da dođem da me pregledaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj, sad sad sam nervozna . Zgužvan mi mantil i nisam kafu popila.piki da dođem da me pregledaš
mmmmmmmmmmmsad sam nervozna . Zgužvan mi mantil

čekaj, sinoć sam bila preumorna da ćaskam duže, al sad se setih: patiš za tim da mene vidiš u peni, ili da ti budeš u kadi s penom?Patim za tim.

op alacčekaj, sinoć sam bila preumorna da ćaskam duže, al sad se setih: patiš za tim da mene vidiš u peni, ili da ti budeš u kadi s penom?![]()
Se plaknem..bojler šta će ti
Da budem iskrena na sebe sa mislila.čekaj, sinoć sam bila preumorna da ćaskam duže, al sad se setih: patiš za tim da mene vidiš u peni, ili da ti budeš u kadi s penom?![]()

Najbolje kad je izašao pa neće da se ogrne i valja se po snegu i ulazi opet u vodu. Plačem
i kad je uplasio bikaNajbolje kad je izašao pa neće da se ogrne i valja se po snegu i ulazi opet u vodu. Plačem
Ko je taj Degen Seno ?i kad je uplasio bika
Da, da ..ja sam napravilaNapravila sam pitu sa sirom i pojela tri parčeta. Stoka. Sad umirem.
Mila moja , oni misle na jedno a mi na drugo.Sve, sve, ali kako burek tri minuta?![]()