pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 39.005
Ko zna da li su mi i ukrali te naočare ili ih ja negde ostavilaMeni su tamo samo jednom nesto ukrali; papuce na plazi. Nisam mogao ni da zamislim koje su to muke, od tada vise pazim na papuce nego bilo sta drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna da li su mi i ukrali te naočare ili ih ja negde ostavilaMeni su tamo samo jednom nesto ukrali; papuce na plazi. Nisam mogao ni da zamislim koje su to muke, od tada vise pazim na papuce nego bilo sta drugo.
eto. a desetine mrtvih, hiljade ranjenih...Ko zna da li su mi i ukrali te naočare ili ih ja negde ostavila
Imas li jos nekih avantura za ispricati?Ko zna da li su mi i ukrali te naočare ili ih ja negde ostavila
E jbgPa neko da je pregleda. Neurološki nalaz , internistički , orl ne verujem al može , analize da uradi i nije loše i očni. He he..to bi bilo sve.
dobar, ivanović ga pričao jednom prilikomE jbg
Znas onaj vic kad Cetinjanin dozivi saobracajku, dodje mu brat u posetu i pita ga "sto je bilo", kaze ovaj onako razvaljen "a ne pitaj, imam prelom potkolenice, slomljena 4 rebra, hematom na mozgu, unutarnje krvarenje i naprsnuce lobanje", kaze mu brat "ja ti to ne mogu zapamtit no cu rec majci da si umro"
sijeresdobar, ivanović ga pričao jednom prilikom
Uglavnom sve u kojima sam ispala debil sam ispričala.Ako se setim još nečega ispričaćuImas li jos nekih avantura za ispricati?
Slusamo.
nepomerioseodavdesijeres
A kao si se inace mislio pomeratnepomerioseodavde
Ako se setim još nečega ispričaću
u skoku na krevet to mi je maxA kao si se inace mislio pomerat
naravnoKjaer, r si gledala sa Zakenbergom onaj intervju u Metaverzu
Jel si nabavio gusku za pisanje?pošto su ona kolica s točkovima
stižem sutraNisam nikada naplatila svoj pregled
ne pišam no trpimJel si nabavio gusku za pisanje?
Sećam se došli neki ljudi Šveđani ili Norvežani frapirali se što ne naplatim pregled. Rekoh im : Drugari, ovo je SrbijaNisam nikada naplatila svoj pregled
Prvi put cujem za coveka, ja sam tek nedavno slusao onaj njegov sa caletomko mi tebe uze, tamara
prodala si vutru drugima
naravno
dopao mi se sa baskar sunkarom, smešno mi je bilo sa koliko se toga leks nije slagao sa istim, iako je klimao glavom u fazonu "jasno, jasno"
Kako mislis, pa od cega zivisNisam nikada naplatila svoj pregled
Prvi put cujem za coveka
Njegovu sam Katedralu u mladostiKarvera