Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo upravo joj je pomogao da se udavidokle si došo s tragedijom
Svidja mi se proces misaonog toka Klajdovog, kako od jedne nasumicne vesti iz novina, nizom asocijacija dodje do toga da se odluci da sprovede u deloinače baš u ulici teodora drajzera proletos načinih nasilničku vožnju dal je to bilo pocvesno nešto od te knjige koja me mori evo decenijama
e vidiš ja se toga plašim jer su moji procesi kao da pustiš tetris da piči a ti ništa ne upravljašSvidja mi se proces misaonog toka Klajdovog, kako od jedne nasumicne vesti iz novina, nizom asocijacija dodje do toga da se odluci da sprovede u delo
- nasilničkom vožnjim se smatra vožnja vozača koji ima više od dva promila alkohola u krvi.inače baš u ulici teodora drajzera proletos načinih nasilničku vožnju dal je to bilo pocvesno nešto od te knjige koja me mori evo decenijama
nisam imao alkohola- nasilničkom vožnjim se smatra vožnja vozača koji ima više od dva promila alkohola u krvi.
2+ ‰ nasilnik
2 ‰ grubijan
1,5‰ šaljivdžija/provokator
1‰ smarač
Pa jesam njega ranije, kratke price su mu do jaja, drame smarajumomi mislim da ako imaš želudaca za drajzera da posle toga počneš čehova
mislim, niđe veze naravno, al opet...
na priče mislim, da, skroz su vrhunskePa jesam njega ranije, kratke price su mu do jaja, drame smaraju
Da, probaj Civera ili Karvera kad smo kod kratkih, meni ta forma najvise prija jer mi je atens spen 10 minuta napred i nazadna priče mislim, da, skroz su vrhunske
i on je pola-pola, omekšala sam s godinama, kapiramPa ja ti kazem, bas su gotiva, jedini debil tu je Ivanovic
Harizmatičan je ko pokisla kokoškai on je pola-pola, omekšala sam s godinama, kapiram
ja sam to onako izdvojila, to sa alkoholom, nevezano za tebenisam imao alkohola
plus pandur mi je nekako oprostijo pa mi nije napiso u zapisnik sve elemente mog nedela, te mi je tako uštedeo soma evara i zatvor, slava mu