Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.398
Ali brojanjeali da su ti noge toliko zdrave i razgibane da sama sebe nokautiraš, to već...
A one
A two...
A noge... Legendarno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali brojanjeali da su ti noge toliko zdrave i razgibane da sama sebe nokautiraš, to već...
To se mojoj sistri obraća etcIsto mjesto, ista budala, kad ćeš dooooć
odrace ih progoniteljka na sudu, to je najjacepremisa te serije me užasava.
Nisam imao sreće sa starijim devojčicama u osnovnoj školi. Moja prva simpi je bila godinu dana starija, razbila mi je nos na karate treningu.
pa me odvedi na pejzažeMile voli disko a ja kolo šumadijsko
da budemo blisko, harmonika svira disko
kakva fer pogodba
i ostavio je u njenoj učionici bože rokni me iz ovih stopa
Naučila sam nazive nekih romana i autore , kao da sam ih pročitala. A nisam. Kao zbog tebe sam.Šta ste uradili za simpi čega vas je najviše blam?
Ja sam... ne mogu da verujem da ću ovo reći..... .... ... n... n.... nnnnnnnapisao pesmu
what?pa me odvedi na pejzaže![]()
Watt?
srednja škola?i ostavio je u njenoj učionici bože rokni me iz ovih stopa
Zbog TEBE ću pročitati , malo sutra.Naučila sam nazive nekih romana i autore , kao da sam ih pročitala. A nisam. Kao zbog tebe sam.
Sve što sam radio, nije me blamŠta ste uradili za simpi čega vas je najviše blam?
Ja sam... ne mogu da verujem da ću ovo reći..... .... ... n... n.... nnnnnnnapisao pesmu
Pa to je lepoi ostavio je u njenoj učionici bože rokni me iz ovih stopa
Da. Nekad skapiramo neke pesmice posle par meseci.Pa to je lepo
To je baš lepo
Ja ovoj ostavio najbolji deo koncerta Čajkovskog koji sam svirao za diplomski
Posle sam je muvao dok nije jasno rekla "ne"
Ali tek posle 8 godina joj je zajednička prijateljica "pojasnila" moj gest sa notama pa se ova sva raznežila i poručila "jaooo mnooogo ga pozdravi"