Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
i olive green
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvo iznenađenje@pesho evo Srbi dominiraju Švedskom
https://balkaninsight.com/2024/11/0...d-gangland-fugitives-extradition-from-serbia/
Da, da, šokirana samkakvo iznenađenje
ko te nervira doctorcaPostaje dosadno za čitati
Ove seronje, izvinjavam se na izrazuko te nervira
misliš advokati?pravnici su najveći lopovi
aj sed vot aj sed
toliko stvari koje čovek može sam uz malo truda da uradi naplaćuju takve cifre tako hladno i beskrupulozno, dođe mi da ih pitam izvin'te jel me zajebavate
ok advokatimisliš advokati?
pravnik je paper pusher.
Predatorska, čuj kakva. Radila sam jednu godinu u advokatskoj kancelariji, kakvi su to majstori ljudske psihologije! Psihopatske osobine su takođe plus.ok advokati
kakva je to sorta ljudiiiiiii
znači ne umišljamPredatorska, čuj kakva. Radila sam jednu godinu u advokatskoj kancelariji, kakvi su to majstori ljudske psihologije! Psihopatske osobine su takođe plus.
Ja se ne bavim pravom od 2020, sve okne mislim na tebe*
jel ti nedostajeJa se ne bavim pravom od 2020, sve ok![]()
pravnici su najveći lopovi
aj sed vot aj sed
toliko stvari koje čovek može sam uz malo truda da uradi naplaćuju takve cifre tako hladno i beskrupulozno, dođe mi da ih pitam izvin'te jel me zajebavate
Posao ne u kontekstu jaruge, ali nedostaje mi citanje propisa - sad kad mi treba nesto za njemacku, uzmem pa citam. Lepo je.jel ti nedostaje
ja sam uradila masu stvari na svoju ruku a nekad su mi pomagali neki divni ljudi na internetuPa uradite sami kad ste toliki primarijusi
ti možeš da pomažeš strancima da registruju biznis u Srb, samo 3500ePosao ne u kontekstu jaruge, ali nedostaje mi citanje propisa - sad kad mi treba nesto za njemacku, uzmem pa citam. Lepo je.