Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
šta to tebe briga eto ti mene sad ogovarašnema razlike dal je javno ili je tajno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta to tebe briga eto ti mene sad ogovarašnema razlike dal je javno ili je tajno
Odblokirao Sam moma I elemnta iz cele te ekipekako bi izgledala?
koja postavka?![]()
Ja sam pre 1h. Razmišljam da li da napravim sutra desant na bazen , ne mogu samo poso. To me izluđuje.Ima nekih par sati vec Kako se razvlacim
Briga me je jer sam ja otvorila ovu temu.šta to tebe briga eto ti mene sad ogovaraš
Čekaj čekaj, zakrvićete vi, čim je on meni super to ti dovoljno govoriMuti moma, vazda ljubomoran kad mi neko priđe
Kapiram. Bazen mi je nekako zatvorena Celina ja volim pobjeci u priroduJa sam pre 1h. Razmišljam da li da napravim sutra desant na bazen , ne mogu samo poso. To me izluđuje.
Da nijesi kratkodlaka plavokosa Skandinavka?Muti moma, vazda ljubomoran kad mi neko priđe
Volim i ja u prirodu , ali nemam s kim da gluvarim tamo , gdin Pikax to baš i ne voli.Kapiram. Bazen mi je nekako zatvorena Celina ja volim pobjeci u prirodu
Josh samo da ih bace I prestanu sluziti nakaradni sistem vrednostiNaterase kerove da pokazu znacke, Novosadjani muda do poda
Kerovi su kerovi, nema tu pomociJosh samo da ih bace I prestanu sluziti nakaradni sistem vrednosti
Ja uvijek povuchem nekoga.kad Sam u Srb imam neku bivsu curu koja oce,planinarka.Volim i ja u prirodu , ali nemam s kim da gluvarim tamo , gdin Pikax to baš i ne voli.
1/3Da nijesi kratkodlaka plavokosa Skandinavka?
Dugodlaki plavokosi Milotvorac?
Zeks ce svakako uz vlast ma koja to bilaN1 zabrinuto poziva na primirje, PINK pozdravlja odluku
I da se svi uhvatimo za ruke i zaigramo složno u ljubavi svi su grešni preživeće samo srećniJosh samo da ih bace I prestanu sluziti nakaradni sistem vrednosti
Jednom sam išla po planinama i crkla. Mislim na opušteno , hodaš malo ravno , malo uzbrdo. Znam ja to, ja sam ti sišla sa planine.Ja uvijek povuchem nekoga.kad Sam u Srb imam neku bivsu curu koja oce,planinarka.
A odje uglavnom sam
On treba ovaj narod doživotno da kreše, zaslužio jeZeks ce svakako uz vlast ma koja to bila
Prezivece preletaci kao I do sadI da se svi uhvatimo za ruke i zaigramo složno u ljubavi svi su grešni preživeće samo srećni
Razvaljena budala. Ja ne znam kako oni ljudi mogu da rade za tako nekog, mene bi bilo sramota.On treba ovaj narod doživotno da kreše, zaslužio je
Ja sam jednom hodao po crnogorskim krševinama, čudan je to osećaj, mešavina duboke depre i izolovanosti, a nekako je i prijatno. Otišao sam posle pola sata, al ono.Jednom sam išla po planinama i crkla. Mislim na opušteno , hodaš malo ravno , malo uzbrdo. Znam ja to, ja sam ti sišla sa planine.
Voda je za mene raj.
Mišo Bačulove, razvaljuj sns kulove