pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.111
Vidi se valjda da se šalim.Veliko spremanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se valjda da se šalim.Veliko spremanje
Sa zenama generalnoAli da..nikad se ne zna sa mnom.
Oćeš keks i mleko?Sa zenama generalno
super jeJao još nisam gledao taj specijal, msm da je na Netfliksu, roustovali su ga celo veče

Zapravo da skuvaj miOćeš keks i mleko?
Podelićemo bratski.Zapravo da skuvaj mi
Mleko pa u krevetPodelićemo bratski.
Jos u subotu I odma se zaputio na VaternPjesho, da li si sleteo u Malmö?
Jezero? Prelepo. Pogledaj film "The Ritual", ako nisi, ili Midsommar, ali za to si kapiram čuoJos u subotu I odma se zaputio na Vatern
Da obozavam otici tamo.sad je manje ljudi nego letos pa bukvalno setas sam po sumi I obaliJezero? Prelepo. Pogledaj film "The Ritual", ako nisi, ili Midsommar, ali za to si kapiram čuo
Bio Sam u muzej u Malme ima dosta o skandinavskoj mitologijiTu se obrađuju teme skandi paganskih božanstava i rituala
Oni su zadržali neke od paganskih običaja, imaju taj kult voršipovanja prirode i održavanja kontakta sa njom, a opet su nekako društveno liberalni, normalni i nemaju tu provincijalnu kulturu bruke i časti kao mi npr. Ma najžeščiji narod.Bio Sam u muzej u Malme ima dosta o skandinavskoj mitologiji
Ustvari u pravu si to bese u Jonkoping u muzej ta postavka. Sad bas cesljam fotkeOni su zadržali neke od paganskih običaja, imaju taj kult voršipovanja prirode i održavanja kontakta sa njom, a opet su nekako društveno liberalni, normalni i nemaju tu provincijalnu kulturu bruke i časti kao mi npr. Ma najžeščiji narod.
ja volim te koji imaju žensku stranu i nežnost
kao Kijanu Rivs, ako ste već rasisti
Nešto kao "majka Srpkinja dete Hrvat", kao u mom slučaju etcUstvari u pravu si to bese u Jonkoping u muzej ta postavka. Sad bas cesljam fotke
U Malme u muzej cini mi se da se najvise dojmi ova slika tj.najgise se o nju pricalo kao svedska je majka a norveska dete na ovu sliku vezano za vojevanja I raspodele teriyorija
Manje je tebi trebalo da sastaviš onaj traktat o šurenju svinjaO je, ne može čovek ni da zajebava mladokurad a da ga ne optuže za rasizam
Pa ne zajebavamo ga jer je korejac, nego jer mu treba onoliko vremena da se našminka koliko da se uzore njiva
Nemaju skandinavci tih bolestina...jesu nesto ratovali Ali ne do u sitna crevcaNešto kao "majka Srpkinja dete Hrvat", kao u mom slučaju etc
Ma znan, zezam seNemaju skandinavci tih bolestina...jesu nesto ratovali Ali ne do u sitna crevca