момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.260
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako je mačka bruda
Isto kao zadnji put kad smo se culi, manje vise nije se pomeriokako je mačka bruda
Jok. Zaključanoj.Poprilicno brzo repliciras s obzirom da je 2:15
Na ovoj o malim grudima?
Aha, tu je bilo sibnjave, nisam ni hteo da se ukljucujemJok. Zaključanoj.![]()
lenj..šetaj ga malo po parkovimaIsto kao zadnji put kad smo se culi, manje vise nije se pomerio
Trebalo bi da proverim da l je zivlenj..šetaj ga malo po parkovima
mislim da se piše "ćiv"Trebalo bi da proverim da l je ziv
Znači katastrofa. Ja ležem kasno ali zaspim. Kako sam učila noću produžavala sam do jutra bukvalno. Pre dva dana sam se uspavala tek u podne! Sinoć u 5. A večeras nadam se ranije dosta sam i šetala bila napolju , u prirodiPike, nesto ti slabo ide ovaj pokusaj uspostave rezima normalnog spavanja
Na kraju ces napraviti pun krug i vratiti se u normaluZnači katastrofa. Ja ležem kasno ali zaspim. Kako sam učila noću produžavala sam do jutra bukvalno. Pre dva dana sam se uspavala tek u podne! Sinoć u 5. A večeras nadam se ranije dosta sam i šetala bila napolju , u prirodi
Jedino mislim da će upaliti da obučem kupaći i odem.Na kraju ces napraviti pun krug i vratiti se u normalu
Gde bre? Nemoj sad da idesJedino mislim da će upaliti da obučem kupaći i odem.![]()
Ma ne sad. Sad i ne radi. Sutra.Gde bre? Nemoj sad da ides