pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.295
grmi u mojoj sobi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
generalno se lose izrazavasdanas se loše izražavam
Nešto važno ?ne spava mi se, a bilo bi mi pametno da zaspim ranije jer sutra je dan D
da, dosta važnoNešto važno ?
Patim od nesanice 10 dana al žestoke . Kažu da misaoni tok onemogućava da zaspišda, dosta važno
došao je na red taj moj otkaz, pa mozgam, prikupljam informacije i savete advokata kako da to ispadne najbolje po mene, a najgore po njih
Patim od nesanice 10 dana al žestoke . Kažu da misaoni tok onemogućava da zaspiš
Тритико ретард 150mg 1х1 пре спавања, ксалол 1mg пп, контрола за 20 дана.
ja inače nemam nesanice, niti me misaoni tokovi sjebavaju, imam neku svoju tehniku da to smanjim pred spavanjePatim od nesanice 10 dana al žestoke . Kažu da misaoni tok onemogućava da zaspiš
Citirala sam @Kažu "strani plaćenik"Ajde na spavanje![]()
Несам још. Има времена, спаваћу цело поподне.Zaspao pre 15 min. Poranio.

Hehegrmi u mojoj sobi
Mugati je svaki put banovan zbog istine.Ма какви, он то опуштено ко добар дан, а ја се суздржавам у 99% случајева па то буде у просеку једном до двапут месечно, ал кад одлучим да се не суздржавам више не бирам речи, и матер и све редом по списку, баш пустим машти на вољу и провеселим се. Њега банују због препредених боцкања, а мене јер на таква препредена боцкања ,,анлишујем" своју унутрашњу простачку звер на онога ко ми их упућује.![]()
I ja tako imam nesanicu vece pre nego sto treba da se desi nesto vazno. Sta da popijem u tim situacijama, ne bih da slusam placenikove savete.Patim od nesanice 10 dana al žestoke . Kažu da misaoni tok onemogućava da zaspiš
popiji bendzosI ja tako imam nesanicu vece pre nego sto treba da se desi nesto vazno. Sta da popijem u tim situacijama, ne bih da slusam placenikove savete.
Zajebavanje s hormonima je uvek rizicno.motjete da piete melatonin
sto je u principu jako dobro i korisno neko vreme
ovo nijeZajebavanje s hormonima je uvek rizicno.
Kod mene nije problem san, mogu da odvalim 12 sati u komadu, bez da se pomerim. Problem je da zaspim uvek u isto ili priblizno vreme.ovo nije
izostanak ovoga pravi veci disbalans i sranie nego to sto ga dodatno uzimas
pogotovo ako uzmes u obzir kako i kada nastaje
los, isprekidan ili nekvalitetan san je nesto najgore sto mozes sebi da priustis
ljudi ne kapiraju vaznost sna i odmora
a oni koji kapiraju ni oni nisu dovoljno svesni koliko je u stvari bitan
ja sam imao problem sa snom, koji sam resio lako i uspesno i sada spavam ko zmaj
pa samo rutina i disciplina koja te uvodi u rutinuKod mene nije problem san, mogu da odvalim 12 sati u komadu, bez da se pomerim. Problem je da zaspim uvek u isto ili priblizno vreme.
Sad sam krenuo bas da divljam po teretani (ocu da idem na muay thai, pa mi treba) i to pomaze dosta.
Па нисам реко да лажеш, далекобило, знам ја да си ти поштен и фин дечко.Mugati je svaki put banovan zbog istine.
Nisam se tebi obratioПа нисам реко да лажеш, далекобило, знам ја да си ти поштен и фин дечко.