gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
41.Tačno. Imam mnogo godina.
Ali čisto iz zabave, šta ti misliš, koliko je to mnogo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
41.Tačno. Imam mnogo godina.
Ali čisto iz zabave, šta ti misliš, koliko je to mnogo?

Koliko ti imas?41 nije mnogo ako se ne krije.![]()
Dobro je, pošto nemam ni toliko.41 nije mnogo ako se ne krije.![]()

Mhm, dobro pitanje.Koliko ti imas?
Onda imas mnogo manje, 39.5Dobro je, pošto nemam ni toliko.![]()

A ti?Saće Primi da me izignoriše jer muskarci koji kriju godine imaju mnogo godina.![]()
Saće Primi da me izignoriše jer muskarci koji kriju godine imaju mnogo godina.![]()

Naravno, zavisi ko pita.Kakvi su ovo dvostruki standardi, cccc!
Ja pitam, znači?Naravno, zavisi ko pita.
27.5Ja pitam, znači?
31. Za dve biću u Isusovim godinama.
Jao, bre.

I iščašio se? Cccc!31. Za dve biću u Isusovim godinama.
Kakvo je to čuđenje, pa nemam 27.5.I iščašio se? Cccc!
Uf, pa da, imaš 3.5 više.Kakvo je to čuđenje, pa nemam 27.5.

dobrojutroda je tehnologija (pojava kompjutera, mobilnih telefona...) droga, na koju se cijelo covjecanstvo navuklo
Kakva evolucija, nije to evolucija.dobrojutro
al, nije to navučenost, ni bolest, kako god izgledalo, nego ide evolucija svojim tokom
jes malo ubrzano i glupo žešće i ne obećava ništa plemenito i korisno za čovečanstvo kao posledicu
evoluciju nisam stavila pod navodnike jer sam mislila da nije neophodno, ali ne dozvolimo paranojama da nas pokupe i odnesu dođavola, broKakva evolucija, nije to evolucija.
I ne mozes da kazes dobro jutro, to nije bilo i desilo se - vec svakim danom tonemo dublje i dublje.
Nekad su bili kompjuteri sa sporim internetom koji se kupovao na sate a sad imamo pametni telefon sa neogranicenim super brzim internetom koji nosimo svuda sa sobom i spavamo sa njim.
Sledece je ugradnja uredjaja malo po malo u nase tijelo...da bi nakon nekog vremena imali mobile telefone ili kako god se zvali...ugradjene u nama.
Pa ce nakon toga biti uredjaj koji ce koristiti nasu mozdanu masu kao procesor - fùck.