- Poruka
- 85.845
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u samoupravljackom preduzetju za izgradnju masina za izgradnju raznih stvari i pojmova za dalju distribuciju hlijentimaГде радиш?
Е куку тебиu samoupravljackom preduzetju za izgradnju masina za izgradnju raznih stvari i pojmova za dalju distribuciju hlijentima
aj tjao
volimte
ako hotjes da mi iziavis divljenje i ljubav tu sam jos 5 minЕ куку теби
Узео у обзир све могућности, паметно.postoji osnovana sumnja da je zenskog pola ili se tako osetja
Nisam bilasutra bazen je li
Zexam se. Zapravo mi nikad nije bila jasna ta iracionalna ljubav kontinentalaca spram mora.Za preterivati je na tu stranu , al uvek. No, nije za svakog.
Nemoj ja da ti pošaljem snimke .Cutimo, a?
Egzotična ostrva jesu iracionalna nekim ljudima. A ti ljudi su ja.Zexam se. Zapravo mi nikad nije bila jasna ta iracionalna ljubav kontinentalaca spram mora.
Been there, done that.Cutimo, a?
Da i izvinjavam se, ja sam umereno kontinentalnaEgzotična ostrva jesu iracionalna nekim ljudima. A ti ljudi su ja.
Nemoj molim teАл ако си већ снимио...
Ти би као лекар требало да се бар мало заинтересујеш из професионалних разлога, да анализираш, ако треба посаветујеш.Nemoj molim te
Mislim da ljudi vise vole odmor nego more per se. Leto i more nisu nista wow kad si na njih naviknut i k tome imas uobicajene aktivnost, moras raditi i ostalo.Da i izvinjavam se, ja sam umereno kontinentalna
ali zato mirno more je ultimativni činilac godišljeg odmoraEgzotična ostrva jesu iracionalna nekim ljudima. A ti ljudi su ja.
neka ga, ne moraАл ако си већ снимио...
Nisam zainteresovanaТи би као лекар требало да се бар мало заинтересујеш из професионалних разлога, да анализираш, ако треба посаветујеш.
s obzirom na njegov orethodni uradak.Ja nisam ti ljudi ali opet ...imaš i more pored ostalih aktivnosti.Mislim da ljudi vise vole odmor nego more per se. Leto i more nisu nista wow kad si na njih naviknut i k tome imas uobicajene aktivnost, moras raditi i ostalo.
Kući. Stigla noćas jer moram.ali zato mirno more je ultimativni činilac godišljeg odmora
nego, de si?
Несам у току, с какав садржај вас је почастио?Nisam zainteresovanas obzirom na njegov orethodni uradak.