момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.577
Sve zemlje EU mu zabranile ulazak, sad ce u Pljevlju da ljetuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zemlje EU mu zabranile ulazak, sad ce u Pljevlju da ljetuje

nemoj, suze ću da ronimOdlepiću
primi me u zagrljaj, biće nam laksesad patim
Sad ga treba što više drkati u tom smjeru, da se napokon napravi čovjek od njega.Sve zemlje EU mu zabranile ulazak, sad ce u Pljevlju da ljetuje
Sad ce on u SNS da se uclani, kao i svaki dziber kad napravi neko sranje (Mira Karanovic, Karleusa, Lecic)Sad ga treba što više drkati u tom smjeru, da se napokon napravi čovjek od njega.
E jbga ja se udala u međuvremenusad mora da odem, nemoj da se udaješ
Jer nemaš srca, jer nemaš duše...E jbga ja se udala u međuvremenu
Da, a pas je rekao "nece on, samo hoce da se igra", mada Sergej je ipak poceo da laje i ubrzo su ga priveli sinteriČekajte kako sam razumela Sergej odveo psa na plažu da se šeta međ ljude gde je zabranjeno
Ma ne znam tako sam pročitala. Onda se on nije poneo korektno. Ramba mi žao prosto ne mogu da verujem da je to uradioDa, a pas je rekao "nece on, samo hoce da se igra", mada Sergej je ipak poceo da laje i ubrzo su ga priveli sinteri
Pa sto ti ga je zao, vidis da je ljakseMa ne znam tako sam pročitala. Onda se on nije poneo korektno. Ramba mi žao prosto ne mogu da verujem da je to uradio