eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
danas sam gledala, a u nedelju idem u goste. možda domaćini budu raspoloženi da nam omoguće da perifernim vidom malo ždraknemoGledate li košarku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas sam gledala, a u nedelju idem u goste. možda domaćini budu raspoloženi da nam omoguće da perifernim vidom malo ždraknemoGledate li košarku?
Zna li se sta je s njome?ždraknemo
ja samo znam da je baš ovde bila u julu na kratko, dalje ne znam, nisam istraživalaZna li se sta je s njome?
ahahhahhahaaaBlago tebi, spoj napete političke situacije u Crnoj Gori, u kombinaciji sa sportskim uspjesima mi je prouzrokovao izliv srbovanja na mozak
nemoi to kate molimBlago tebi, spoj napete političke situacije u Crnoj Gori, u kombinaciji sa sportskim uspjesima mi je prouzrokovao izliv srbovanja na mozak
Pobrkali seDobro te nije pitao šta ćeš popiti, da zamijeni onog konobara.
Onda bi kod tebe sve naopako bilo.
Plivala sam dve nedelje 3h dnevnoNajjače je što sam skoro svaki dan na moru, spreman da kuliram, ali džaba...tačno u daljini vidim kako plovi jedna mala barka.
Spremna si za...maratonPlivala sam dve nedelje 3h dnevno
pa kad je nenormalnaZaboravio sam da je Hrleći sad

Pa...onako. Levi biceps sam povredila ruku podižem do pola, ujutru jedva ustanem iz kreveta.Spremna si za...maraton
Primetila sam da mnogo čitaš. Šta nije u redu sa tobom?@Baudrillard sad ti svrsim Caj U Sa'ari, kakva knjigetina i pol