Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Ja ga ručno![]()
Alooeeee, jel volite i njega pasulja i graska.Bitno je da se miješa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ga ručno![]()
Alooeeee, jel volite i njega pasulja i graska.Bitno je da se miješa![]()
Uzmeš ga krompir i napraviš pire.Imam odličan recept za pravljenje krompir-pirea. Uzmeš krompir i napraviš pire.
Razrusila si sneskaIspravila sam naslov. #partibrejker
Krompir volem, na razne načine, zapravo na sve načine. Mislim da nisam jela loš krompir.![]()

Kao što se od mene i očekivalo.Razrusila si sneska![]()

Sto to radis.. vidis da su se deca lepo igrala?Kao što se od mene i očekivalo.![]()

Kako te nije sramota? Nema morala u tebi ni trunku!Ispravila sam naslov. #partibrejker

Samo 1 post na ovoj temi?Volim u saču. Pa kad nabodem meso...a krompir uglavnom ostavim, jer ima i onih koji ga obozavaju vise od mene![]()
nego da mi neko mijenja ono što sam napisala. To je nepristojno! I molim da se izbriše moj komentar na ovoj temi "volim krompir" hvala.Ženi se Ćamile, dobar životPisite gde ima svakodnevno kuvanih jela na meniju ,oko bga naravno i po srbiji gde zivite
Cene naravno realne, ne fensi turisticko pljackaske,kazu 400-500din normalan rucak ima
Jel se nudis,sta ide u miraz?Ženi se Ćamile, dobar život![]()
Jok! Štaš mi?Jel se nudis,sta ide u miraz?
Samo ti u prvu i polakoxaxa joj pa da vozim traktor
Zar nisi do sad osigurao kapiju koju otvaraš pritiskom na dugme daljinskog?Zeno otvaraj kapiju daj sta ima za jelo i cekaj me u sobi,eto sta cu ti u raj dides
nekad kapiju treba i pridrzavatiStaneš, siđeš, otvoriš, popneš se, uđeš, siđeš, zatvoriš, popneš se, parkiraš. Prosto!