Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1591178266528.png

OTKUD MENI OVA SNAGA

Otkud meni ova snaga
gde bih steko te misice
da mi hrana nije draga
da mi nije drago pice

Volim brate lepo sesti
volim brate dobro jesti
volim se sa sniclom sresti
il za stolom il na cesti

Otkud meni ova sila
ovaj pogled ljuta zmija
da mi hrana nije mila
tako reci najmilija

Volim brate lepo sesti
volim brate dobro jesti
tamo gde se klopa smesti
i mene ce nos odvesti

Otkud meni ovo zdravlje
gde bih naso takva pluca
da ne volim mleko kravlje
i cicvaru dok je vruca

Volim brate lepo sesti
il za stolom il na cesti
volim se sa hranom sresti
pa makar je moro jesti

:D

Ršum

ja bih na večeru izveo ninu, a vi? :D
Ja bih na veceru izvela ovog @Mita Komita jer je covjek toliko pametan i stalo mu je do ljudi i njihove srece. Plus je mudrac. Genijalan i uopste nije pristrasan kada kaze svoje misljenje, niti ego vristi iz njega. Bog. Jako rijetko vidjeti.
Da i zamolila bih ga za par savjeta jer se cesto nadjem u situaciji da ne znam sta da radim, prvi put se nalazim u nekoj situaciji, i nisam sigurna. Trazila bih savjet od mog divnog oca ali nazalost nije vise tu. A savjet od drugih ljudi saslusam ali ne prihvatim jer vidim da je pristrasan, da imaju skrivenu namjeru i zele da me kroz taj savjet posalju u odredjenom pravcu gdje bi oni zeljeli da idem. Ili kad kazes sta mislis vriste oce da ne mislis tako ali bez i jednog kukalog argumenta. Pa ej.. Umjesto da ti kazu bez ikakvih skrivenih namjera , da ti prenesu mudrost. Ne da ti kazu konkretno sta da radis, nego samo da te navedu da razumijes, da otvoris oci za nesto sto ranije nisi sretao, sto ti je nepoznato. itd itd. Svako postovanje ovom covjeku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back