Forumske nepravde! Koriscenje moderacije kao demosntracija sile

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Sam naziv teme sve govori!

Gospodo administratori ako hocete da cistite drustvo hajde da pocnemo od vaseg dvorista....

Rad svakog moderatora i supermoderatora mora da bude transparentan, i izlozen javnosti, da svi vide i procitaju sta ko ima da kaze o njima....VAs nema na forumu, njih postavljaju supermoderatori kojis u im prijatelji, vecina njih je sa pdf-a sex i ljubav, obicno su nezreli klinci i totalno koriste moc moderacije kao demonstraciju sile a ne kao mogucnost da sluze narodu i da moderisu i unapredjuju forum novim saznanjima....

NADAM SE DA CETE IMATI SLUHA ZA OVU MOJU TEMU I DA CETE PROVERITI SVAKU KRITIKU! OVAJ FORUM ME PODSECA NA STANJE U NASOJ DRZAVI - POLITICARI U DILU SA MAFIJASIMA A OBICNI LJUDI NE MOGU DA DISU OD NJIH

Ne bih zeleo da zvuci provokativno ali vecina moderatora su presli polovinu tridesetih sto jesu "klinke/ci" za one koji se nalaze u penzionom dobu.

Ne bih bas rekao.... A i da jesu, onda se ponasaju regresivno!

Uostalom, ne znam kome ce smetati ova tema, ali imam neki osecaj za filing da ce neko to izmuvati da se sto pre zakljuca.....

Mislim ko radi sve normaln i posteno nema cega da se plasi.... A mora da postoji neki javni sud ovde , a ne APSOLUTNA MOC I GOTOVO.... Admini svracaju ovde jedino kada treba nov pdf da se otvori, jednom u 2 godine, cak nisam ni znao da postoje 3 admina.....

Upravo to što si rekao.
Dominacija samovolje,koja često prelazi u faze progona,animoziteta i obračuna na
ličnoj osnovi.
Uzgred,niko od članova foruma krstarice ne zna pravilnik po kojima se biraju oni
koji procenjuju druge - šta pišu,kako pišu....!?
Da li je društveno prihvatljivo i etički dozvoljivo ?
Zar je ne dovoljno obrazovan moderator u stanju da vrši takve procene ?
Brljaju po temi i često brišu sasvim prihvatljive i suvisle postove.....!

To mi pomalo liči na krčmu pijanih.....!
A,gazda na Mauricijusu !

Uostalom, ne znam kome ce smetati ova tema, ali imam neki osecaj za filing da ce neko to izmuvati da se sto pre zakljuca.....

Mislim ko radi sve normaln i posteno nema cega da se plasi.... A mora da postoji neki javni sud ovde , a ne APSOLUTNA MOC I GOTOVO.... Admini svracaju ovde jedino kada treba nov pdf da se otvori, jednom u 2 godine, cak nisam ni znao da postoje 3 admina.....

Ima i jedna žeMska, ni ja do skora nisam znala za nju

Greska - svracaju prakticno svakodnevno, samo veoma retko pisu, odnosno samo kad je zaista neophodno. ;)

Dobro sam informisan, profesionalna degeneracija:kafa:

@ bRu zLi
Svi smo mi subjektivni, neko manje, neko vise. Ako se postuju najosnovnija pravila komunikacije, niko nema problema...moderacija je samo tu kao posmatrac.

To nije istina i ti jako dobro znaš da to nije istina.

Žalosno je što ima i previše modova koji su nemi posmatrači jer moderacija ne predstavlja samo kažnjeničku bojnu već i nekoga ko bi trebao da kreira mesta
na kojima deluje, bar sam ja tako shvatala moderisanje

Poslednja izmena:
Ja se ne žalim ni na koga meni su svi modovi i supermodovi i admini suuper :aha: i želim im svima sve najbolje u novoj godini

Odi malo na Politiku da vidis kako ih menjaju k`o turske sijalice. Tek ih covek uzme na zub i spremi se da kuka i salje zalbe, kad ono - cap. Sledeci. Ne znam da li ima jos nekog da nije bio mod, jos malo pa cemo da krenemo u drugi krug :lol:

Odi malo na Politiku da vidis kako ih menjaju k`o turske sijalice. Tek ih covek uzme na zub i spremi se da kuka i salje zalbe, kad ono - cap. Sledeci. Ne znam da li ima jos nekog da nije bio mod, jos malo pa cemo da krenemo u drugi krug :lol:

He ti staroj političarki o Politici. Uvek je bilo trvenja tamo, sama politika je takva. Mnogo ljudi psuju i vređaju, mnogo i previše, treba biti realan

Cackali ste mecku otvaranjem ovog pdf, e ako, ako, sad ce da rade forumaske kuke i motike :mrgreen:
Ovaj pdf je otvoren pre svega zbog toga da bi se sagledale nepravde u drzavi kojih je zaista mnogo i eventualno pomoglo nekome ko je time ostecen. Problemi na forumu se resavaju na drugi nacin. Svako od vas uvek moze da kontaktira moderatore, supermoderatore i administratore, a drzavne i druge mocnike mozete samo da gledate na TV, a cesto ni to.

Možda si se isuviše uživeo u forumski život.
Virtuelno mesto-nepravda ako je ima može da bude samo virtuelna samim tim i nerelevantna.

A каква би то Модерација била ако не делује са позиције надређености и могућности изрицања опомена. То помињање транспарентности је дискутабилно јер они немогу да прегледају све постове са ,,троуглићима'' а камоли да образлажу изречену опомену, бан, ...и сл.
Једина озбиљна замерка Модераторима, је што превише гледају ,,кроз прсте'' несрпским корисницима (из екс Југославије) као да њихово присуство обогаћује овај Форум. То би било уреду да они овај Форум најчешће користе за пљување по Србима и државу Србију. Врло су ретко опомињани због тога.
Остало, како-тако.

Back